Yazmam lazım..

Geçenki konunza da yazmıştım,son durum nedir diye.. abisinin araya girdiğini ve nişanlınızın çok ilgili davranığını felan yazmıştınız.. hakkınızda hayırlısı olsun da bitirmenize sebep olan son olay nedir ?

Geçenki konunza da yazmıştım,son durum nedir diye.. abisinin araya girdiğini ve nişanlınızın çok ilgili davranığını felan yazmıştınız.. hakkınızda hayırlısı olsun da bitirmenize sebep olan son olay nedir ?
Evet abisi araya girdi barıştik o hatalı olmasına rağmen ben affettim. Ama önceki konumda da yazdım özel ders verdiğimi duyunca iğrenç şeyler yazdı bana yalancı samimiyetsiz vs.. tahammülüm kalmadı.

Benimde böyle bi sorunsalım var. 8 aydır birlikte aynı evde yasıyoruz.1 ay öncesıne kadar cok sık kavga edıp sıddet goruyordum. artık kendıme olan sayım ıyıce gıtmıstı kardesının arkadaslarının yanında yapmaya kucuk dusurmeye baslamıstı ama ben nasıl bu hale geldıysem annemden dayak yedıkten sonra anne dıye ağlardım sımdıde oyleydı ondan dayak yıyıp yıne onda sakınlesıyordum ama 1 ay once bastım gıttım o evde yokken kendıme saygım kalmamıstı ınsanlarla konusmaya korkar olmustumm bana söyledıgı hakaretlerı o kada cok sındırmısım kı ben dıye bırsey kalmamıs resmen. bır delılık yapıp gıttım ondan sonra hersey duzeldı gıbı hıc kavga etmıyoruz ama bu sefer daha farklı sorunlar gundeme gelmeye basladı en azından benım ıcın

Benimde böyle bi sorunsalım var. 8 aydır birlikte aynı evde yasıyoruz.1 ay öncesıne kadar cok sık kavga edıp sıddet goruyordum. artık kendıme olan sayım ıyıce gıtmıstı kardesının arkadaslarının yanında yapmaya kucuk dusurmeye baslamıstı ama ben nasıl bu hale geldıysem annemden dayak yedıkten sonra anne dıye ağlardım sımdıde oyleydı ondan dayak yıyıp yıne onda sakınlesıyordum ama 1 ay once bastım gıttım o evde yokken kendıme saygım kalmamıstı ınsanlarla konusmaya korkar olmustumm bana söyledıgı hakaretlerı o kada cok sındırmısım kı ben dıye bırsey kalmamıs resmen. bır delılık yapıp gıttım ondan sonra hersey duzeldı gıbı hıc kavga etmıyoruz ama bu sefer daha farklı sorunlar gundeme gelmeye basladı en azından benım ıcın
Ben yalan soylemeyim size oyleleri kolay kolay düzelmez. Ki sizi eminim psikolojik olarak cok yordu o kişiyle devam ederken psikolojini tekrar normallestirmek zor. Böyle de tuhafiz bize her türlü pisliği yapanlara hala muhtaç olarak. Ama iyi dusunun ben artık dayanamiyordum gerçekten

Ben yalan soylemeyim size oyleleri kolay kolay düzelmez. Ki sizi eminim psikolojik olarak cok yordu o kişiyle devam ederken psikolojini tekrar normallestirmek zor. Böyle de tuhafiz bize her türlü pisliği yapanlara hala muhtaç olarak. Ama iyi dusunun ben artık dayanamiyordum gerçekten[/QUOTE
Peki siz ondan uzakken ayrıldıgınıza harcadıgın zamanınızamı uzuluyorsun yoksa ona bırdaha dokunamıcagın ıcın o guzel gunler mahvoldugu ıcın mı uzuluyorsun ?

Back
X