- 17 Haziran 2017
- 28
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mutsuzzz26
Malesef dini algılayışımız bile apayrı oysaki onun inançlı oluşundan etkilenmiştim ama her konuda olduğu gibi dini anlayışımız ve algımız da farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum seninle ve hissettiklerinde aynı ,bende iyi bir kariyer sahibiyken çocuklardan dolayı ayrıldım işten ve öyle öyle sindimki artık sadece çocuklar için susuyorum belki değişir diye sürekli dua ediyorum aynı evde iki yabancıyız yıllardırHersey onun istediği gibi olmalı yoksa kıyamet kopuyor. Surekli beceriksiz olduğumu soyluyor her konuda eleştiriyor mesela her gün yemek yapıyorım ama surekli yemek yapmadığımı milletin karısı neler yapıyor vs gibi konusuyor cocuğa bakamadığımı soyluyor ailesiyle hiç bir problemim olmadığı halde o lara karsı davranıslarımı yegersi buluyor yani eleştirmediği bir konu yok ve hiç birseyi duzeltemediğimi soylıyor. Bunun dısında canı istemezse aileme gidemiyorum bugune kadar hiç bir arkadasıma gidemedim düğünlerine bile gidwmwsim dısarda buluşamıyorum zaten evime de isterse izin veriyor. Durum neden boyle malesef ki benim ilk gorustuğum insandı ve gercekten cok asıktım butu sartlarını kabul ettim ve inanca bağlıyor bunları kadın kocasına itaat etmek zorunda filan diye. Yani aslında benim hatam en basında onun sartlarını kabul etmek oldu bu yuzden ben bunları kabul ederek evlendim diye kendimi suclayarak surduruyorum bu evliliği ama bu da sağlıklı değil biliyorum
Stockholm sendromu diyen arkadaşlar olmuş fakat bu öyle bir şey değil. Ben ona zaten aşıktım. Bana yaşadığı kötü şeylere ettiği hakaretlere rağmen içimdeki sevgi malesef bitmedi çünkü sevgi bir günde bitecek bir şey değil. Ama böyle bir evliliği yürütmek de doğru değil bir arkadas yazmıs hep özür dileyen suçlu olan benim bu da çok yorucu yıpratıcı çünkü her gün yeni bir sorun x eşyasını neden buraya koydun ben suraya koymanı istemiştim nasıl söZümü dinlemezsin gibi sacma şeyler ç
Naparım bilmiyorum bundan sonra bilmiyorum ama haklısınız boşanmayacaksam bile daha dik durmalıyım. Yani eğitimli olmasam bile yapılacak çok şey var aslında ama öyle bir durumdayım ki onsuz dışarda adım atamam gibi hissediyorum
Sizi gerçekten anlayamıyorum, ben size boşanın demiyorum bi silkelenin. Hiç çaba göstermeden sinmişsiniz. Adam da hamur gibi yoğuruyor hergün sizi. Silkelenin Allah aşkına , ben ne yapıyorum diyin . Ben de eşimin her dediğine ok desem aynı sizin gibi olurdum. Yemeği ev işini beğenmiyordu , en son isyan ettim, şimdi kadın tutalım bu işlere baksın diyor.Ya genc arkadaslar okur mu bilmiyorum ama lütfen evlilik kararını bir anda almayın iyice düşünün sorun danışın kendinizden gelecekten beklentilerinizden emin olun. Aşık olmak için acele etmeyin mümkünse olmayın zaten
Hersey onun istediği gibi olmalı yoksa kıyamet kopuyor. Surekli beceriksiz olduğumu soyluyor her konuda eleştiriyor mesela her gün yemek yapıyorım ama surekli yemek yapmadığımı milletin karısı neler yapıyor vs gibi konusuyor cocuğa bakamadığımı soyluyor ailesiyle hiç bir problemim olmadığı halde o lara karsı davranıslarımı yegersi buluyor yani eleştirmediği bir konu yok ve hiç birseyi duzeltemediğimi soylıyor. Bunun dısında canı istemezse aileme gidemiyorum bugune kadar hiç bir arkadasıma gidemedim düğünlerine bile gidwmwsim dısarda buluşamıyorum zaten evime de isterse izin veriyor. Durum neden boyle malesef ki benim ilk gorustuğum insandı ve gercekten cok asıktım butu sartlarını kabul ettim ve inanca bağlıyor bunları kadın kocasına itaat etmek zorunda filan diye. Yani aslında benim hatam en basında onun sartlarını kabul etmek oldu bu yuzden ben bunları kabul ederek evlendim diye kendimi suclayarak surduruyorum bu evliliği ama bu da sağlıklı değil biliyorum
Stockholm sendromu diyen arkadaşlar olmuş fakat bu öyle bir şey değil. Ben ona zaten aşıktım. Bana yaşadığı kötü şeylere ettiği hakaretlere rağmen içimdeki sevgi malesef bitmedi çünkü sevgi bir günde bitecek bir şey değil. Ama böyle bir evliliği yürütmek de doğru değil bir arkadas yazmıs hep özür dileyen suçlu olan benim bu da çok yorucu yıpratıcı çünkü her gün yeni bir sorun x eşyasını neden buraya koydun ben suraya koymanı istemiştim nasıl söZümü dinlemezsin gibi sacma şeyler ç
Diş hekimiyim. Evlenmeden önce oZel bir klinikte calısıyordum sonra eşimle beraber çalışmaya başladık.Hanımefendi doktormuşsunuz ama mesajınızda patronum uyardı demişsiniz neyse. Sizi bu adama bağlayan başka bir şey mi var? Bende sizinle aynı sorunları yaşıyorum ama benim kv eşimi doldurup üzerime salıyor yani kv de eşiniz gibi ve benim eşim kukla. Bu yüzden çocuk yapmıyorum ama ben boşanırsam baba evinde de sorun yaşarım hemde çok büyük sorun o yüzden bekşiyorum. Sizin böyle sorunlarınız yoksa neyi bekliyorsunuz ki. Hem siz çocuğunuzla başka şehirde dahi çok rahat yaşarsınız. Hergün mutsuz uyanıyorsunuz bir an olsun aklınızdan çıkmıyor sürekli allaha dua ediyorsunuz ama bi şey değişmiyor değil mi ben öyleyim .kendinize gelin elinizde imkan varken kendinizi kurtarın