<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1105410" data-quote="pembecicekli" data-source="post: 78130417"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=78130417"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-78130417">pembecicekli .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ağustos'un başında Instada biriyle tanıştım. İlk başlarda mesajlarına çok geç dönüyordum, hiç umurumda değildi, oylesine aralarda yaziyordum, hatta iki hafta yazmayi unuttugum bile oldu, bir daha birinden hoşlanmam sanıyordum. Daha sonra iki kez buluştuk,birden cok yukseldim ona karsi, beni komik buldugunu, normalde mesajlasmayi sevmeyen biriyim ama seninle yazismak eglenceli gibi laflar etti, hatta en son buluşmamızda benden hoşlandığını söyledi ve öpüştük. Opusurken elleri bile titredi.<br />
<br />
Sonrasında her gün mesaj attı, hatta gecen hafta sonu arkadaşlarıyla şehir dışına giderken bile "mesajlara geç cevap verebilirim" diye haber verdi. Pazartesi akşamı her zamanki gibi konuştuk, ilk mesajı o atmıştı.<br />
<br />
Bugün Cumartesi, hâlâ yazmadı. Sizce benden mi yazmamı bekliyor yoksa başka birini mi buldu? Gelecek yorumlar icin belirmek istiyorum yuzde yuz evli degil..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Belki ben çok iyi niyetliyimdir bilmiyorum ama başka bir şey de araya girmiş olabilir ne bileyim hastalık veya moral bozukluğu ama tabi bi anda hevesi gitmiş de olabilir , keşke ilk görüşmelerde hemen öpüşme olmasaydı .. biraz hızlı geldi bana tabi ki senin hayatın öyle gelişti öyle oldu .. senden beklemiş olabilir ama ben olsam yazmam sonuçta şehir dışında olucam yazmayabilirim dediyse şehir dışı dönüşünde yazabilir. Yazmazsa da kendi bilir dünya da birtek o yok yani çok kaptırma kendini allahtan çok zaman geçirmemişsiniz hiç kaptırma kendini eskiden 2 hafta boyunca unuttuğun gibi davran .. erkekler heyecan aksiyon sever bekar erkekler 1 den fazla kızlara yazıp aynı şeyleri yapıyorlar ve bundan hiç utanç duymuyorlar benimde başıma geldi evlenmeden flörtüm vardı aynı Instadan senin gibi sallamıyordum sonra bende bi an çay içerken sohbeti sardı bu seferde karşımdaki kişi sadık çıkmadı ama yani böyle olunca da hiç gerek kalmıyor gerçekten hiç üzme kendini birden geri çeken tipler çok tehlikeli bir öyle bi böyle hiç iyi değil bi insan başta neyse o olmalı mesela <br />
<br />
Ben duygularımdan emin değilim veya biraz düşünmek istiyorum gibi gibi şeyler yazsa daha samimi olur. Ucunda ölüm yok ya nasip olursa olur olmazsa herkes yoluna :)</div>