yazsam mı ki ?

Tabiki de, yolun daha başlangıcındayız tanımaya çalışıyoruz belki ilerde bi sorun olacak ve bitecek. Çok ileriyi düşünüp mutluluğuma gölge düşürmekte istemiyorum. Bu zamana kadar neler gördüm şahsen hiç ummadığımız kişilerden ummadığımız davranışlar. Bu işler belli olmaz. Strateji de yapmak istemiyorum içimden geldiği gibi abartmamak şartıyla tabi :)
En güzelini yaparsın. Duracagin yeri bildikten sonra içinden geldiği gibi, doğal davranmak en güzeli. ;)

Sen yazdığında istedigin karsiligi verecek kadar bi duygusu var ise, bırak adimi o atsin..
Takiplesme var, karsilasma var, emin olmasina yetecek kadar paylasim var ama tık yok.. Neyden cekinsin ki?
Ha, senin sandığın kadar olayın farkinda değildir, o ayrı.. Erkekler ve kadinlar cok farkli..

Taktik yapma tabi ki ama bana bu baslayan iliskide hep talep eden, adim atan taraf senmissin gibi geliyor.

Basindan beri takip ettim konuyu.Ve nasil baslarsa oyle gidebilir.Alistirma bence bu kadar adami.

Bi havalara girmesin.:KK48:
Tabii umarim mutlu olursun.

Taktik yapma tabi ki ama bana bu baslayan iliskide hep talep eden, adim atan taraf senmissin gibi geliyor.

Basindan beri takip ettim konuyu.Ve nasil baslarsa oyle gidebilir.Alistirma bence bu kadar adami.

Bi havalara girmesin.:KK48:
Tabii umarim mutlu olursun.
Ay evet korkum o ya. Evlilik teklifi felan ediyormuşum :D
Bakalım, yarın için kahvaltıya gidelim, akşam da arkadaşım gelecek yurtdışından hep beraber olalım v.s dedi. Bilemiyorum şuanlık sana haber ederim dedim. Birden böyle üstüne atlamak istemedim ama galiba gidicem :D

Sen yazdığında istedigin karsiligi verecek kadar bi duygusu var ise, bırak adimi o atsin..
Takiplesme var, karsilasma var, emin olmasina yetecek kadar paylasim var ama tık yok.. Neyden cekinsin ki?
Ha, senin sandığın kadar olayın farkinda değildir, o ayrı.. Erkekler ve kadinlar cok farkli..
Ama şey buraları geçeli biraz oldu:oops:
Flört ediyoruz girdik olaya :bicak:

Ay evet korkum o ya. Evlilik teklifi felan ediyormuşum :KK70:
Bakalım, yarın için kahvaltıya gidelim, akşam da arkadaşım gelecek yurtdışından hep beraber olalım v.s dedi. Bilemiyorum şuanlık sana haber ederim dedim. Birden böyle üstüne atlamak istemedim ama galiba gidicem :KK70:
Şimdiden akşam ne giyeceğini düşünmeye başladım dimi, hadi itiraf et :KK45:

• Beğen
Reactions: KV_
Ay evet korkum o ya. Evlilik teklifi felan ediyormuşum :KK70:
Bakalım, yarın için kahvaltıya gidelim, akşam da arkadaşım gelecek yurtdışından hep beraber olalım v.s dedi. Bilemiyorum şuanlık sana haber ederim dedim. Birden böyle üstüne atlamak istemedim ama galiba gidicem :KK70:
Gercekten hevesini kirmak icin soylemiyorum.

Boyle seylerin kizi erkegi olmaz.Ben seni takdir ettim.Ben yapamam mesela.

Neyse bakalim yarin neler olucak.Takipteyim bol şans:KK45:

Güncelleme sayfa 18

Hanımlar merhaba, iyi hafta sonları
Direkt konuya gireceğim. Yaklaşık 1 senedir sosyal hesaptan bir oğlanla takipleşiyoruz. Düz standart bir insan öyle fenomen falan değil. Sadece beğenileşiyoruz o kadar aramızda bir konuşma falan geçmedi. Hep dikkatimi çekmiştir ama internet üzerinden bulunan kişilerin ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum neden ise o yüzden bu zamana kadar adım atmak istemedim. Geçen hafta arkadaşımda kalmaya gitmiştim. Akşam bu adamla rastlantı olarak karşılaştık ben markete gidiyordum, o da apartmandan çıkıyordu. Böyle 10-15 sn. kitlendik '' dönya ne köçük havasında''' Büyük ihtimalle oralarda bi yerde oturuyor. Çünkü hep sosyal medya da o semti yer bildirimi yapıyor. Ben bu olaydan sonra '' bu bana bir işaret '' kafasına girdim.:KK45:
Adamdan tık yok tabi. Belki de ben onun fazla dikkatini çekmiyorum. Birazda cool-entel dantel bir tip. Şimdi ben bu adamla muhabbete başlamak istiyorum ama yapsam mı ki bilemedim :/
Arkadaşım keşke o akşam yazsaydın, daha etkili olurdu felan diyor. Şimdi durup dururken '' ya ben seni mi gördüm o akşam ? '' demek biraz saçma olacak. Napsaaam ki ya ?
Biraz da ilk adımı atmak pek istemiyorum ama adam da tık yok. Bekleyeyim desem bin sene felan beklerim artık. Akıl istiyoruuum :dondurma:
iki sey var dusundugum birincisi bu adam entel olsa internette tanımadı kızlarla beğenilesmez allahım yareppim ben 25 yasındayım bunlar bana bile garip geliyor adam sadece entel/cool havalarında kız ayıklamaya calısıyor uzak dur bence

Hobarey neler olmuş böyle,bence o da etkilenmiş senden gayet karşılıklı böyle tıkır tıkır ilerliyor :KK16:
Yüzümde salak bi gülümseme konuyu okuyorum,aşka geldim getirin benim kocayı bana öpücem:KK54::KK68:

Hobarey neler olmuş böyle,bence o da etkilenmiş senden gayet karşılıklı böyle tıkır tıkır ilerliyor :KK16:
Yüzümde salak bi gülümseme konuyu okuyorum,aşka geldim getirin benim kocayı bana öpücem:KK54::KK68:
Cok teşekkür ederim sagolun umarım her sey iyi gider hayal kırıklığı yaşamam:)

Back
X