• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazsam mi yazmasam mi bilemedim :??

Bu platformdaki birçok konuya direkt "psikolojik destek alın" şeklinde tavsiyede bulunulmasını anlayamıyorum. Evet, destek almak kötü bişey değil. Ancak konu sahibinin hissettikleri hemen bircoğumuzun sıklıkla hissettiği şeyler. Kaldı ki forumun adı "bir derdim var" Kendince büyük ya da küçük herkes dert gördüğü durumu paylaşıp farklı bakış açılarından yorum almak istiyor. Neden ve nasıl karar veriyoruz konu sahibinin destek alması herektiğine anlayabilmiş değilim.
Aslina bakarsan hepimizin biraz psikolojik destege ihtiyaci var.:rolleyes: O yuzden yanlis bi yonlendirme olmaz.

Size sosyal medya hesaplarınızdan parası çok olup gezen, alışveriş yapan, yediğini içtiğini paylaşan, marka takıntılı, gösteriş meraklısı insanları çıkarmanızı ve spora başlamanızı, yürüyüşler yapmanızı, kitap okumanızı şiddetle öneririm.
İnanılmaz iyi gelecektir.

Arkadaşlar psikolojik tedavi gören arakadaslar var ama yine aynı durumlar oluyor ve insanlar psikologa gidenlere farklı bi gözle baktığı için uzaklasiyorlar bu da daha çok insanı yalnızlığa sürüklüyor

Size sosyal medya hesaplarınızdan parası çok olup gezen, alışveriş yapan, yediğini içtiğini paylaşan, marka takıntılı, gösteriş meraklısı insanları çıkarmanızı ve spora başlamanızı, yürüyüşler yapmanızı, kitap okumanızı şiddetle öneririm.
İnanılmaz iyi gelecektir.
Çok doğru sosyal medya insanın psikolojisini bozuyor zaten kendimizden asagidakilere bakmalıyız her zaman

+1 Spor yap. Yap ama yani usenme. Bir de seker ve bugdayi kes. Bir ayda cok buyuk fark hissedeceksin. Tukenmislik sendromunda bile uygulaniyor bu yontem.
Bunu daha öncede duymuştum gerçekten fayda ediyormu veya şeker ve buğdayın yan etkisi boylemi oluyor.eger öyleyse bı deneyeyim. Bendede halsizlik birşey yapmak istememe gibi sıkıntılar oluyorda

Bunu daha öncede duymuştum gerçekten fayda ediyormu veya şeker ve buğdayın yan etkisi boylemi oluyor.eger öyleyse bı deneyeyim. Bendede halsizlik birşey yapmak istememe gibi sıkıntılar oluyorda
Cok cok etkiliyor. Uzun sure seker bugday detoksu yapmis biri olarak soyluyorum. Spor da yardimci oluyor. Mutlaka dene. Bazen sebep direkt bu gidarin tuketilmesi bazen de baska seyler ama bu gidalar vucudu tikadigi icin etki daha fazla oluyor. Cikarinca direkt etki ediyor. 3 haftada farki hissedersin 2 aydan sonra cok baska olursun.

Cok cok etkiliyor. Uzun sure seker bugday detoksu yapmis biri olarak soyluyorum. Spor da yardimci oluyor. Mutlaka dene. Bazen sebep direkt bu gidarin tuketilmesi bazen de baska seyler ama bu gidalar vucudu tikadigi icin etki daha fazla oluyor. Cikarinca direkt etki ediyor. 3 haftada farki hissedersin 2 aydan sonra cok baska olursun.
Teşekkür ederim kirpicik deneyeceğim inş.

Back
X