YAZZ 24 kullananlar

Canmm
ya siz nasıl bir insansınız çok tatlısınız içim açılduıı ve çok mutlu oldum anlatamamm çok düşünceliydim dünden berii kafama okadar taktımkii daha 8 gün var adetime diyorum kleni kendime acaba yükselirmi diyorum kime desem yok bence ümitlenme diyor ve ben üzülüyorum ama sen beni çokk mutluu ettin aiiah ta seni mutlu etsinn haber veririmi tabi vermezmiyimmmm buradan haberleşirz hepp bidahaki pazarı iple çekiyorummmmm :KK9::KK14::KK49::KK52:
Brn simdi okuyrm msjlari da bnde yazz kullanyodum bu ay brktm ve 2 gundr adetm gecti. Sen hamile kaldn mi hemen brkr brkms canm bnm.

Merhaba kızlarrrr bana yardımcı olabilen varsa sevinirim. şimdi yazz kullanıyorum ben 10 aydır. mayısta Allah nasip ederse 28 mayısta evleneceğim. Aksi ki düğün günü hasta oluyorum 2.veya 3.günü olmuş oluyor hastalığımın. doktora gıttım bana nisanda normal kullan hapları beyazlarıda al hasta ol.sonra mayısta beyaz hapları ıcmeden dıger yazz kutusuna başla dedi düğünden sonra bırakırsan hasta olursun dedı. tamam düğünden sonra bıraktım pembe hapları ıcıyor oluyorum sımdı ben bırakınca nasıl baslıycam
nasıl olacak anlamadım. 11 hazırandada tatıle gıtcez ondan once 28 nısandan sonra bırakınca zaten olmus olurum hasta tatıle denk gelmez dimi? Gören duyan bilen okuyanlar yazarsanız çok sevidirik olurumm :) teşkkürlerrr o_O

Back