- 24 Nisan 2018
- 75
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Başka kadınlarla konuştuğunu nerden anladınız kiBöyle bir durumu fark ederseniz ne yaparsınız, iletişimi direkt kesmek mi hiçbir şey olmamış gibi davranıp yavaş yavaş kesmek mi yoksa ben onu seviyorum hala belki döner diyip ses çıkarmamak mı ya da başka şeyler. Watsapta saatlerdir çevrimiçi bana iyi geceler yazdı yarım saat sonra cevap verdim sana da diye bakmadı dahi hala birileriyle konuşuyor.Normalde olsa hiçbir şey yazmasam dahi bir şeyler yazardı.Direkt kesip atmak istemiyorum bir şeyler olmasını ümit ediyorum hala ne yapabilirim sayın üyeler?
Yani olabilir başka kadın da demedim sonuçta bakmıyor umrunda değil gibi ama sabah akşam günaydın iyi geceler çiçekler böcekler gönderiyor hani tam ilgisiz gibi davransa tamam diyeceğim eskisi kadar sohbetimiz olmuyor ama tam kesilmiyor da. Bu durum ben yedekteyim algısı oluşturuyor o sebeple sordum ne yapmalı diye.Başka kadınlarla konuştuğunu nerden anladınız kiBelki sadece arkadaşları kuzenleri filandir size ilgisi bitmiştir yazası gelmiyordur
Mesajlara bakıp cevap vermemek mi yoksa hiç mesaja bakmamak mı? Hangisini yapardınız yüzyüze olduğunda da nasıl davranırdınız?Kendime saygımı korurum
Yokmuş gibi davranırım
Tam anlamıyla keser atarım
Görmüştür. Okundu yapmamıştır... Sizin birşey yazmanızı bekliyor olabilir. Havalı takılıyordur.Böyle bir durumu fark ederseniz ne yaparsınız, iletişimi direkt kesmek mi hiçbir şey olmamış gibi davranıp yavaş yavaş kesmek mi yoksa ben onu seviyorum hala belki döner diyip ses çıkarmamak mı ya da başka şeyler. Watsapta saatlerdir çevrimiçi bana iyi geceler yazdı yarım saat sonra cevap verdim sana da diye bakmadı dahi hala birileriyle konuşuyor.Normalde olsa hiçbir şey yazmasam dahi bir şeyler yazardı.Direkt kesip atmak istemiyorum bir şeyler olmasını ümit ediyorum hala ne yapabilirim sayın üyeler?
Bence gözden cikardiysan, ayrılmaya karar verdiysen açıkça sor ne kaybedersin ki? Belki mantıklı bir açıklaması vardır bilmediğin. Varsayımlar üzerine ayrılma içinde kalırYani olabilir başka kadın da demedim sonuçta bakmıyor umrunda değil gibi ama sabah akşam günaydın iyi geceler çiçekler böcekler gönderiyor hani tam ilgisiz gibi davransa tamam diyeceğim eskisi kadar sohbetimiz olmuyor ama tam kesilmiyor da. Bu durum ben yedekteyim algısı oluşturuyor o sebeple sordum ne yapmalı diye.
cnm bunların alayı böyle. teknoloji çıktı mertlik bozuldu. bence mutlaka başka kızlarla da yazışıyordur.
çünkü hiç bir erkek başke bir erkek için bir kızı ihmal etmez.(tercihleri farklı değilse tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?