- Konu Sahibi mersin3333
Öncelikle iyi günler.Bir kaç sorum olacak.İş yerinde sigortasız olarak çalışmaktaydım ve bundan yaklaşık 3 ay önce işyerine icra dairesinden memurlar geldi ve haciz işlemine başladı o sırada işyerinde borçluda bulunuyordu 1 bilgisayar ve 1 klimayı hacizleyip borçluya yedieminlediler.1 ay geçmedi diğer icra dairesinden geldiler onlara ilk hacizin dosyası verilip önceden hacizli olduğunu belirtip o dosyaya göre işlem yaptırdık.O süre üzerinden 2 hafta geçmeden diğer icra memurları geldi borçlu(patronum) şehir dışındaydı orada sadece ben vardım ve hacize başladılar tekrardan malları benim üzerime yedieminlediler benim bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için icra memurunun lafına güvenip imzamı attım oraya yediemin olarak.Daha sonra öğrendimki borçlu(patronum) hakkında 20 tane mahkeme dava dosyası var bunları geç öğrendim ve yediemin olduğuma çok pişmanım.Araştırma yapıp cezai sorumluluklarını öğrendim.İcra dairesiyle gidip görüştüm bankadan avansı isteyip hacize gideceklerini söylediler ama elimde herhangi bir belge yok icra dairesine başvurduğuma dair ardından gittim alacaklı olan avukatla görüştüm durumu izah ettim bir sıkıntı çıkmaz dedi güvencen biziz dedi de elimde işten ayrıldığıma dair bir evrak yok sigortasız çalışıyordum.Bu konu beni aşırı derecede rahatsız hissetirmekte icra dairesine gidip yedieminlikten ayrıldığımı fiilen yapamayacağımı dilekçede belirtmek istiyorum o dilekçeyi nasıl yazacağım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz teşekkürler..iştende 2 hafta önce ayrılmıştım..
Son düzenleme: