Yediğim küfürleri içimden nasıl atacağım...

neslim07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
130
104
36
Merhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
26 yaşındayım bekarım. 1,5 yıllık sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Farklı şehirlerdeyiz.Telefonda oldu büyük bölümü ilşkimizn.Yüzyüze toplamda 10 defa geldik. uzak olduğu için tartışma fırsatımız olmuyodu. geri dönmek zorundaydı 5 6 saat içinde.
Uzatmadan Altın bilzeik yüzük mevzusundan başladık tartışmalarımız büyüdü uzun zaman sürdü. Sinirler gerildi hep.En son delirttin beni diyerek kendini kaybetti.Bana küfürler etmeye başladı...........kızı, bilmem ne çocuğu. memleketin o...su analı bacılı devam etti. çok şaşırdım neyse bitirdim.
bikaç gün sonra aramaya başladı mesajlar falan. affet hata ettim akılladım diyerek. ben hiç bişekilde yanaşmadım ama 5 aydır sürekli yazıyo.engelledim arada acık bakıyorum.hemen mesaj geliyo.sürekli yazıyo. pişmanım diye yalvarıyo...... kimseye bu kadar anlatmadım. ne dersinizi ne yapmam lazım.karıştı kafam iyice

Eğer affedip geri dönersen o bütün küfürleri kabul ettin anlamına gelecek. Ve demek ki sürekli yan yana olsanız, en ufak bir tartışmada yine küfür edecek ve siz affettiğiniz için "zamanında affetmişti, yine affeder" diye düşünecek. Hatta fiziksel şiddet bile uygulayabilir gibi geldi bana.

sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır

Onunki sevgi degil sadece bir aliskanlik geri donmeni tavsiye etmem uzaktan boyle yapiyorsa yaninda kimbilir neler yapar

Saygısızlığın devamı gelir canım ayrılman iyi olmuş böyle devam et.

sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır

Bunu merak edip sormanız ne kadar enteresan.

Eşini öldüren erkeklerin çoğu sözlü şiddetle başlayıp ilk kavgalarından itibaren özürler dileyen...

Eşi evi terk ederse pişmanlığını ifade etsin diye araya aileleri koyan...

Ve bundan aylarca bazen yıllarca vazgeçmeyen tipler oluyor.

Yani ortak özellikleri yenilir yutulur şeyler yapmadıkları halde abartılı sevgi gösterileri sunmak...

Sevgi ve nefret arasında dengesiz tutumlar sergilemek...

İşte asıl bu sebepten ondan uzak durmalısınız.

Merhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
26 yaşındayım bekarım. 1,5 yıllık sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Farklı şehirlerdeyiz.Telefonda oldu büyük bölümü ilşkimizn.Yüzyüze toplamda 10 defa geldik. uzak olduğu için tartışma fırsatımız olmuyodu. geri dönmek zorundaydı 5 6 saat içinde.
Uzatmadan Altın bilzeik yüzük mevzusundan başladık tartışmalarımız büyüdü uzun zaman sürdü. Sinirler gerildi hep.En son delirttin beni diyerek kendini kaybetti.Bana küfürler etmeye başladı...........kızı, bilmem ne çocuğu. memleketin o...su analı bacılı devam etti. çok şaşırdım neyse bitirdim.
bikaç gün sonra aramaya başladı mesajlar falan. affet hata ettim akılladım diyerek. ben hiç bişekilde yanaşmadım ama 5 aydır sürekli yazıyo.engelledim arada acık bakıyorum.hemen mesaj geliyo.sürekli yazıyo. pişmanım diye yalvarıyo...... kimseye bu kadar anlatmadım. ne dersinizi ne yapmam lazım.karıştı kafam iyice

yeni birisni bulamamistir daha ondan seni deniyordur bence.
ayrica daha soz yok nisan yok ne yuzugu bilezigi kavgasi ediyordunuz?

X