Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısı dicektim ... tatlı bişey yediğimde yuttuğum an başlıyo oynamaya.. sanki bebek midemde ..8 saat diye okudum bir yerde yani kana karışması 8 saat sürüyormuş ama mesela bi çikolata yesek bebek hareket ediyo hemen geçmiyosa nerden anlıyo karışık mevzularbende merak ediyorım bi ara baya araştırmıştım ama sonuç bulamadım
Aynen sanki direk oda yiyormuş gibi oluyoraynısı dicektim ... tatlı bişey yediğimde yuttuğum an başlıyo oynamaya.. sanki bebek midemde ..
Yok canım bişey olmaz ben de 2 saat arayla yiyorum her ikisinide balık tazeyse sıkıntı yokya ben bide dün saat 1.buçukta yoğurt yedim saat 5te de balık arada 3 buçuk saat var sizce bi zararı olmuşmudur ?
Ben hep yiyorım canım ayrıca bişe olsa çoktan şimdiye zehirlenmiştin dün yemişsinanneme dedim peynir olmuştur o yoğurt şimdi dedi. yedim karnım doydu pişman oldum
Yok canım suan yediklerinden faydalanamıyor tam olarak 3 buçuk aylıkken senden beslenmeye başlıyorBende merak ederim, benim için daha erken olsada..
Mesela bende 11. haftamdayım yedikleimden faydalanmıyor değil mi henüz..
Hımmm... anladım canım, Sağlıklı olsunlar inşallah tüm bebeklerimiz.. Ne güzel 30. hafta bana çok uzak geliyor, sağlıkla kucağına alman nasip olsun:)Yok canım suan yediklerinden faydalanamıyor tam olarak 3 buçuk aylıkken senden beslenmeye başlıyor
Hımmm... anladım canım, Sağlıklı olsunlar inşallah tüm bebeklerimiz.. Ne güzel 30. hafta bana çok uzak geliyor, sağlıkla kucağına alman nasip olsun:)