yediğimiz yemekler bebeğe ne kadar sürede geçiyor.

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.203
705
168
35
başlıktanda anlaşılacağı gibi. . hamileyken yediklerimiz hemen bebeğe geçermi yoksa saatler sonramı geçiyor ? ..

8 saat diye okudum bir yerde yani kana karışması 8 saat sürüyormuş ama mesela bi çikolata yesek bebek hareket ediyo hemen geçmiyosa nerden anlıyo karışık mevzularbende merak ediyorım bi ara baya araştırmıştım ama sonuç bulamadım

aynısı dicektim ... tatlı bişey yediğimde yuttuğum an başlıyo oynamaya.. sanki bebek midemde ..

Bende merak ederim, benim için daha erken olsada..
Mesela bende 11. haftamdayım yedikleimden faydalanmıyor değil mi henüz..

ya ben bide dün saat 1.buçukta yoğurt yedim saat 5te de balık arada 3 buçuk saat var sizce bi zararı olmuşmudur ?

ya ben bide dün saat 1.buçukta yoğurt yedim saat 5te de balık arada 3 buçuk saat var sizce bi zararı olmuşmudur ?
Yok canım bişey olmaz ben de 2 saat arayla yiyorum her ikisinide balık tazeyse sıkıntı yok

anneme dedim peynir olmuştur o yoğurt şimdi dedi. yedim karnım doydu pişman oldum

Yediğimiz yiyecekler bebeğe 2 saat sonra gidiyor kızlar , çikolata tarzı şeylerde tatlı olduğu için annede mutluluk hissi yaratiyormuş ve buda bebegine gecip onu da hareket ettiriyormuş daha kısa bi sürede geçiyor yani

Bende merak ederim, benim için daha erken olsada..
Mesela bende 11. haftamdayım yedikleimden faydalanmıyor değil mi henüz..
Yok canım suan yediklerinden faydalanamıyor tam olarak 3 buçuk aylıkken senden beslenmeye başlıyor

Yok canım suan yediklerinden faydalanamıyor tam olarak 3 buçuk aylıkken senden beslenmeye başlıyor
Hımmm... anladım canım, Sağlıklı olsunlar inşallah tüm bebeklerimiz.. Ne güzel 30. hafta bana çok uzak geliyor, sağlıkla kucağına alman nasip olsun:)

Hımmm... anladım canım, Sağlıklı olsunlar inşallah tüm bebeklerimiz.. Ne güzel 30. hafta bana çok uzak geliyor, sağlıkla kucağına alman nasip olsun:)

Inşallah canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inş. Bende 2 hafta sonra yolu yarılamış oluyorum Rabbim tüm annişlerin yardımcısı olsun

her an o kadar heyecanlı ki . önce bi diyorum keşke gözümü bi açtığımda bebek doğmuş kucağımda olmuşş.. sonra diyorumki hamileliğimi (o doğum anındaki deli sancıyı dahil )her saniyesine kadar yaşamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…