arkadaşlar 26 yasında bir çocuk annesiyim.3 yasında oğlum var.hayatım boyunca hep zayıftım.dogum dönemimde çok kilo aldım.bir yıl önce bu kilolarımı diyetisyenle beraber verdim.ideal kiloma indim.ancak 3 4 ay önceden beri çok garip bir şekilde hızla kilomu geri almaya başladım.diyetten çıktıktan sonra kıtlıktan çıkmış gbi saldırırcasına yemeğe başladım ve bu hala devam ediyor.sürekli yiyorum aburcubur vs..mesela koca bir nutella kavanozunu tek başıma bitiriyorum.ve buna engell olamıyorum.şuan diyete başlamadan önceki kiloma geri döndm.yani boyum 161 kilomda 59 oldu.tüm emeklerim zayii oldu.kendmi hiç begenmiyorum göbegim fırlıo ne giysem.ben kızkenki gbi 49 50 olmak istiyorum.bu sürekli yemek yeme duygumdan nasıl vazgecebilirim.aklımda fikrimde sürekli ne yesem var.ev hanımıyım suan çalışmıyrm tüm gün oğlumla evde oldugum için süreklide bişeler yiyorum.sanırım bu bir hastalığa dönüştü bende.geceleri uykumdan bile uyanıp yediğim oluyor.özetle size belki basit gelecek bu konu benm hayatımı çekilmez yaptı.nolur yardım edin kendme nasıl dur diyebilirim eskisi gbi nasıl olabilirm en önemliisi sürekli yemek düşüncesinden nasıl sıyrılabiirim.daha fazla kilo almadan bir şekilde buna son vermem gerek.yardımınızı destegınızi bekliyoruum.