• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeditepe hastanesi

little_princess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ekim 2008
Mesajlar
436
Emoji Skoru
4
Puanlar
116
merhaba arkadaşlar ben hamiş olduğumu yeni öğrendim :) bi arkadaşımın tavsiyesiyle yeditepe üniversitesi hastanesi rukset attar hanıma gidicem. daha önce ona giden yada hakkında bişeyler duyan var mı? paylaşırsanız çok sevinirim.
 
aradan neredyse 4 sene geçmiş ve ben ufak ufak ikinciyi düşünmeye başladım :) ve yine Rukset Hanıma gideceğim. çocuğumu da sürekli yeditepeye götrdüm hastanemden ve doktorlarımdan çok memnunum :)
 
Merhaba, Ben de 16 haftalik hamileyim ve memorial atasehir veya yeditepe uni hastanesi arasinda tereddutum var. Siz normal dogum mu yaptiniz?
Dogum masrafi ne kadar tuttu?
Bir de ozel sigortaniz var miydi?
Bilgi verebilir misiniz?
 
ben normal doğum yapamadım kanamam oldu erken sezeryan oldu, doğum masrafı 6-7 bini buluyor özel sigortamz vardı yoksa pahalı bir hastane
 
ben normal doğum yapamadım kanamam oldu erken sezeryan oldu, doğum masrafı 6-7 bini buluyor özel sigortamz vardı yoksa pahalı bir hastane

Acaba 2. bebegınız ıcınde aynı hastaneye gıdıyorsanız bılgı verırmısınız=)
 
:) canım biz Rukset hanımla akraba gibi olduk artık gördüğüm en ilgili doktor biraz yoğun ama bazen anında telefonla ulaşmak sıkıntı olabiliyor ama mutlaka döner. Hatta bi testimi ben unuttum akşam o aradı o unutmamış :)
 
Back
X