Yeditepe mi, Kadıköy Şifa mı?

armak

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
125
1
316
İstanbul
Merhaba,

iki hastane arasında kararsız kaldım sizce hangi hastane ve doktor iyidir . Aranızda bu hastanelerde doğum yapacak olan var mı ?

Tşk

Merhaba,

iki hastane arasında kararsız kaldım sizce hangi hastane ve doktor iyidir . Aranızda bu hastanelerde doğum yapacak olan var mı ?

Tşk
aynı soruyu ben kendime soruyordum ve tavsiyelere bakayım dedim sizin de aynı kararsızlık içinde olduğunuz gördüm.bebek beklemiyorum ama ilerisi için hep tavsiyeleri dinledim ve şifada doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar yeditepede ise doğum yapan arkadaşım şiddetle cem fıçıcıoğlunu tavsiye etti araştırdım olumsuz tek bir yazı ile karşılaşmadım.bu durumda sizin deneyiminizden de faydalanmak adına ileride beni de bilgilendirmenizi bekliyorum

banada Yeditepe Gazi bey Kadıköy şifa Tanju bey'i övdüler. Hemen karar verip birine başlamam lazım doğum zamanı yaklaşıyor artık. Doğum yaptığımda detaylı bilgileri aktarırım sizede :)

banada Yeditepe Gazi bey Kadıköy şifa Tanju bey'i övdüler. Hemen karar verip birine başlamam lazım doğum zamanı yaklaşıyor artık. Doğum yaptığımda detaylı bilgileri aktarırım sizede :)
Bol şans diliyorum size herşey sorunsuz olur umarım güzel haberinizi ve yorumlarınızı yazın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…