Tüp Bebek Merkezleri yeditepe üniversite hastanesinde tüp bebek yaptıranlarrr acill

cnm ben yeditepede tüp bebek yaptırdım ilk denememdi dış gebelikle sonuçlandı ssklı olarak 2.060 ytl ödedim.raporunu onlar çıkartıyorlar ilk zamanlar çok memnundum dış gebelik yaşayıncada çok ilgilendiler ameliyat olalı 10 gün oldu.geçen çok ağrım oldu gittim acilen pek ilgilenmediler çok üzüldüm.2.tüp bebek denemesinide ordan yapıcam maddiyattan dolayı indirim yapıyorlar bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkımızda çoğunlukla hemşireler ilgileniyor doktor sadece ultrasonda gözüküyor inşallah senin kafanı karıştırmamamışımdım paylaşmak istedim sadece hayırlısı cnm hakkımızda

merhaba,
yeni üyelerdenim :) bende cem beyin hastasıyım bu 2. mikro denememiz ve çok şükür bhcg pozitif hastaneyi öneririm doğrusu , cem bey çok yoğun ama o yoğunlukta bile her zaman güler yüzlü ve pozitif.. ve evet genelde hemşirelerle irtibattasın ancak ekibi gerçekten çok iyi .. bence bu sadece dr değil ekip işi .. hemşireleri gerçekten çok yardımcı oluyor 24 saat .. ssk olayına gelince ; ben ilk denememde çıkarttım daha doğrusu bütün işlemleri hastahane hallediyor , büyük kolaylık bu .. ancak yeni kanun ile en az 3 yıl evli olmak gerekiyormuş .. biz bu nedenle kullanamadık .. hastane 2060 tl aldı yine de .. ancak ilaçlar çok pahalı gerçekten ssk kullanamıyorsan 5000-6000 tl yı buluyor tedavi...
önemli olan dr ve ekibine güvenmek ve herzaman pozitif olmak .. Yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin , isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın ..

merhaba kelebek.sana ne mutlu Rabbim sonuna kadar hayırlısı ile bu dönemi tamamlamanı nasip etsin inş. Bende bu ay yeditepede yaptırdım tüp bebek.ama malesef sonuç negatif.P.tesi adet oldum.Hastane ilgi alaka iyi ama bir sonraki denememi yine ordamı yaparım bilemiyorum.Uzun bir zaman tekrar denemeyi düşünmüyorum.Aynı stresi tekrar yaşamak çok zor.Allah herkesin gönlüne göre versin:1no2:

çok teşekkür ederim hafsaaa.. darısı senin ve isteyen herkesin başına .. ilk denemeler daha zor oluyor galiba , yani benim öyleydi.. zaten tüp bebek fikrine alışma süreci var bide tedaviye başlamak .. psikolojik olarak çok yorucu oluyor .. benim 2. denememdi bu söylediğim gibi ve ikincisinde çok daha pozitiftim.. çok da beklemedim zaman olarak 2-3 ay sonra 2.denemeye başladık ki benim bünyem dolayısıyla çok da zor geçmişti ilk denemem (ohss oldum ) ikincide de oldum ama daha hafif atlattım ..ama moralimi hiç bozmadım her zaman dua ettim .. biliyordum rabbim ol derse olacaktı ... (Meryem duasını okudum ) umarım kucağıma aldığımı da gösterir rabbim ...
sakın moralini bozma .. her zaman her koşulda olmlu düşün ve bol bol kahkaha at olur mu :dance:

kızlar yeditepede tüp bebek yaptırıp memnun olan varmı... aşağı yukarı ne kadar ücret ödenirr...ssk varr

pelincigim merhaba , bende yeni üyelerdenim, sorunu yeni gördüm, bende yeditepe üniversitesinde tüp bebek denedim, doktorum cem bey, ilk tüp bebek denememdi sonucum iki gün önce aldım çok şükür pozitif, ben gerek hastaneden gerek doktorumdan çok memnunum, doktoru sadece ilk görüşmede ve ultrason,yumurta toplama ve transfer sırasında görüyorsun, onun dışında tüm işleri tüp bebek bölümü hemşireleri hallediyor, raporu da onlar çıkartıyor ben emekli sandığında çalışan bir devlet memuruyum, 2,060 TL tüp bebeğe ödedim, 2,000 TL civarında da ilaçlar tutuyor, inşallah hastaneden sende memnun kalırsın,

kızlar cevaplar için çok teşekkürler..soruyu kendim için sormamıştımm..kuzenim 2.tüp bebek denemesini yapacaktı...cem beyi duymuş ..ordamı yaptırsam acaba demiştii..ve yaptırdıda allaha şükürler olsun şu anda hamile..10 senedir uğraşıyodu..başka doktorlar çok zor diyolardı..cem beyy çok moral verdi niye zor olsun sizin çocuğunuz olur strese girme demiştiii..hihoyyythihoyyythihoyyyt

slm kızlar ben ilk tüpümü cem beyde yaptım tutmayınca baska hastanede 2 tane daha denedim fakat ctesi cem beyle 4, micro için görüşmeye gittim ilk tüpümde memmundum fakat rapor cıkarmıyordu ozaman bende rapor cıkaran biyerde denemek zorunda kalmışdım tekrara cem beyde baslıycaz haziran gibi eşinde morfoloji olup orda tutan varmı bilgilendirimisiniz beni teşekkürler

slm bakgün senden biraz yeditepe hakkında bilgi almak istiyorum bana yardımcı olurmusun
özel msj atdım ama cevap gelmdi yollayamadımmı acaba özelden bi msj atabilirmisin bana teşekkürler

Slm,
bende Cem Bey ile tedavideyim...
19 mayıs test günüm,
Cem Beyi yeditepeye gelmeden önce tanıyordum, memnunum bakalım, yumurta toplamadan sonra cok kötü bir gece gecirmiştim(kusma-bayılma vb) gece ve sabahın köründe Nalise hemşireden telefon ile geri dönüşler aldım. O yuzden suan problemim yok...
Bakalım hayırlısı ile sonucu bekliyoruz......

Merhaba kızlar, bende Cem beyde 2. bir deneme yapıyorum. Birincisini başka bir klinikte yapmıştım, Bursa da. Cem beyden çok memnunum ancak sizde söylediğiniz gibi bütün işleri sanki hemşireler götürüyor. Gerçekten çok ilgileniyorlar, çok tatlı bayanlar.

Merhaba Kelebek, sakıncası yoksa sormak istiyorum, inşallah hamilelik devam ediyor ? bir problem yaşadın mı ? Umarım hersey yolunda...

kızlar benim 3 tüp denemm oldu 1.çisihospitalyunda iki taneside yedi tepede ilk 7tepeye gittiğimde çok ilgilendiler ilki tutmadı ikinciyide orda deneyim dedim çok dr değiştirmeyim dedm ama ikincisinde çok ilgilenmediler hastane 2060 alıyo raporu kendi çıkarıyo benm ilk cem beyde denemmde 3600 tutmuştu ikinbçiyi yaptırrken gene raporluydum ama6 milyarı buldu çünkü sözde devlet ilac da hani o enson göbeğe furulan kalem gibi olan ilacda bişeyler yapmiş orasını anlamadm işte o ilacı eczaneden kendi paramızla aldığimiz için pahalı oldu banada miktarını çok verdiler yumurlamm azdı neyse cem bey iii ama nalise hemşireden memnn değilim çünkü en son vi ilaç davasında beni köpek gibi azarladıği için çook ağlamiştim velakin iki tedavmde tutmadı benm diycm tavsiye etmiyorum şimdi araştırmadayım son kez iii bi hastanede yaptırmayı düşünüyorum..... kızlar tüpbebek fiyatlarında indirim iştiyoz die yeni topik actık oraya kayıt olmanızı rica ediyorum anne olmk bizimde hakkımız :enbuyukkk:

merhaba kızlar, cem beyde bu aralar tedavi gören varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba,
16 Ocak'ta Yeditepe Üniversite Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başladık.Cem Bey ile ilgili yapılan yorumlara kısmen katılıyorum.Şöyle ki; hastaya çok fazla zaman ayıramıyor, sürekli koşturma halinde, bir ara olumsuz düşüncelere ben de kapıldım ama doktor açısından bakınca mantıksız gelmedi bu ekip çalışması.Sonuçta kendisi Prof. ve tüp bebek bölüm başkanı.Oturup hasta ile uzun uzun muhabbet etmemesi konuya hakim olmadığı, savsakladığı anlamına gelmiyor, sacede çok yoğun ama güler yüzlü, agresif değil, işine hakim, güven veren bir kişiliği var. Her şekilde hastanın tüm değerleri ile ilgileniyor, ultrasonları da kendisi yapıyor, ama bilgiyi hemşirelere teknik dille aktarıyor, yapılması gerekenleri Nalise hemşire hastaya tek tek anlatıyor.Herşey adım adım gidiyor, bir sonraki aşamanın ne olacağı ile ilgili bilgi vermiyorlar.(SGK anlaşmasından dolayı sanırım)
Benim ilk tüp bebek denemem.Transferim 30 Ocak'ta yapıldı, 4 embriyo. şu an beklemedeyim.diğer tüp bebek merkezlerini bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım, umarım bu bilgiler işine yaramıştır.Fiyat sorarsan, transfer günü hastaneye ödenen 2.060 TL (sgk raporluyum), ilaçlar ve yapılan kan testleri de yaklaşık 2.000 TL tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…