Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yeditepede tüp bebek yaptırıp memnun olan varmı... aşağı yukarı ne kadar ücret ödenirr...ssk varr
pelincigim merhaba , bende yeni üyelerdenim, sorunu yeni gördüm, bende yeditepe üniversitesinde tüp bebek denedim, doktorum cem bey, ilk tüp bebek denememdi sonucum iki gün önce aldım çok şükür pozitif, ben gerek hastaneden gerek doktorumdan çok memnunum, doktoru sadece ilk görüşmede ve ultrason,yumurta toplama ve transfer sırasında görüyorsun, onun dışında tüm işleri tüp bebek bölümü hemşireleri hallediyor, raporu da onlar çıkartıyor ben emekli sandığında çalışan bir devlet memuruyum, 2,060 TL tüp bebeğe ödedim, 2,000 TL civarında da ilaçlar tutuyor, inşallah hastaneden sende memnun kalırsın,
cnm ben yeditepede tüp bebek yaptırdım ilk denememdi dış gebelikle sonuçlandı ssklı olarak 2.060 ytl ödedim.raporunu onlar çıkartıyorlar ilk zamanlar çok memnundum dış gebelik yaşayıncada çok ilgilendiler ameliyat olalı 10 gün oldu.geçen çok ağrım oldu gittim acilen pek ilgilenmediler çok üzüldüm.2.tüp bebek denemesinide ordan yapıcam maddiyattan dolayı indirim yapıyorlar bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkımızda çoğunlukla hemşireler ilgileniyor doktor sadece ultrasonda gözüküyor inşallah senin kafanı karıştırmamamışımdım paylaşmak istedim sadece hayırlısı cnm hakkımızda
merhaba,
yeni üyelerdenim :) bende cem beyin hastasıyım bu 2. mikro denememiz ve çok şükür bhcg pozitifhastaneyi öneririm doğrusu , cem bey çok yoğun ama o yoğunlukta bile her zaman güler yüzlü ve pozitif.. ve evet genelde hemşirelerle irtibattasın ancak ekibi gerçekten çok iyi .. bence bu sadece dr değil ekip işi .. hemşireleri gerçekten çok yardımcı oluyor 24 saat .. ssk olayına gelince ; ben ilk denememde çıkarttım daha doğrusu bütün işlemleri hastahane hallediyor , büyük kolaylık bu .. ancak yeni kanun ile en az 3 yıl evli olmak gerekiyormuş .. biz bu nedenle kullanamadık .. hastane 2060 tl aldı yine de .. ancak ilaçlar çok pahalı gerçekten ssk kullanamıyorsan 5000-6000 tl yı buluyor tedavi...
önemli olan dr ve ekibine güvenmek ve herzaman pozitif olmak .. Yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin , isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın ..
merhaba kızlar, cem beyde bu aralar tedavi gören varsa bilgi verebilir mi?