• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Yeditepe Üniversitesi çem ficicioglu hakkında bilgisi olan varmı

Puffy68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.216
54
108
57
İstanbul
Deneyimli arkadaslarım 1. Tüp bebek denememden sonra yeni bir yer arayışına girdim
Yasım 44 olduğu için riskli br hastayim bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
Cem ficicioglunu tavsiye ettiler yada benim gibi tası geç bir hastanız umutla uğraşacak bir doktor biliyormusunuz
Lutfennnnnn yardım....

Son düzenleme:
Ben kesinlikle tavsiye ederim. 44 yasinda 4. deneme sonrasinda anne oldum. Cem Bey'in tavsiyeleri ve üstelemesi olmasa tekrar deneme yapmayacaktim. Su anda oglum 9 aylik. Ben en son denemede her seyi oluruna biraktim. Daha rahattim. Tüp bebek tedavisinda olumlu ve rahat olmanin büyük önemi oldugunu düsünüyorum. Cem bey her zaman cok ilgili ve güven verici bir doktor.
Ayrica hastaneden de cok memnun kaldim. Umarim bütün isteyenlere Allah'im en hayirlisini verir.

Ben uzun zamandır Cem beyin hastasıyım.Memnunum.Genel anlamda ilgililer.Günün 24 saati hemşirelerede ulaşabiliyorsunuz ve kesinlikle çok temiz ve hijyen bir hastane.3kez denememiz oldu Cem Beyle.2 si gebelikle sonuçlandı ama maalesef kaybettik.Kürtaj oldum:(

Back
X