• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeditepemi- umut hastanesimi

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim daha önce bir tüp bebek denemem olmuştu şimdi tekrar denemeye karar verdim ama yer konusunda tereddütlerim var yedi tepeyle görüştüm cem bey iyi biri çarşambada umut hast randevu aldım sizce neresi daha iyidir ?

merhaba arkadaşlar benim daha önce bir tüp bebek denemem olmuştu şimdi tekrar denemeye karar verdim ama yer konusunda tereddütlerim var yedi tepeyle görüştüm cem bey iyi biri çarşambada umut hast randevu aldım sizce neresi daha iyidir ?

canım ben 3 kere denedim 2sini geçen sene yeditepede cem fıçıcıoğluna yaptırdım ama olmadı umudada görüşmeye gitmiştim çider vasıtasıyla bilmem nasıldır benm içim ısınmadı diye orda yaptırmamiştım buara görüşmeye gidersem eurofertila gitcem görüşmeye eşiazo olanlara ilacsız uygulamaları varmiş die duydum 7tepeye ilk gidildiğinde iyi karşilıyolar 2.ci tedavinde o ilgiyi göremedim bide ora çok kalabalık sen bilirsin bana yaramayan sana yarar belki herşey gönlünce olsun :opuyorumnanaktan

ben cem beyi beğendim ama yeditepenin ortamını sevmedim

umutla bugün tlf görüştüm ama aklıma bişey katıldı benim durumum hakkında bir bilgi vermeden direk tedavi süresi 12 gün dedi yani kısa protokol dedi ama niye cat diye dedi anlamadım

Daha önce tüp bebek tedavisi olmuştum orada doktorum kısa protokole göre uzun daha iyi demişti

aklım karıştı anlayacağın cem beyde tüm raporladı inceledi rahme baktı sonra uzun protokol dedi

umut hastanesi koşuyolundaki umut tüp bebekse ( 4. ve Allaha şükür son denememiorada yaptığım için ) gözü kapalı umut derim .. yedi tepeyi hiç bilmiyorum bu arada .. umut tüp bebek ekip olarak bahçecinin ekibi olduğu için kullanılan ilaçlardan tedavi protokolleri ve usulerine kadar hep bahçecinin izinde olmak zorunda her yönden

umutla bugün tlf görüştüm ama aklıma bişey katıldı benim durumum hakkında bir bilgi vermeden direk tedavi süresi 12 gün dedi yani kısa protokol dedi ama niye cat diye dedi anlamadım

Daha önce tüp bebek tedavisi olmuştum orada doktorum kısa protokole göre uzun daha iyi demişti

aklım karıştı anlayacağın cem beyde tüm raporladı inceledi rahme baktı sonra uzun protokol dedi

canım benimde bildiğim kadarıyla uzun protokol daha iyi....kadında sorun yoksa uzun protokol yapılıyo diye biliyorum...ama tabi belkide sana kısa protokol daha iyi gelicektir....insanların sorunlarına göre protokoller değişiyomuşşşş....belki rahimine baınca fikride değişebilir...hakkında hayırlısı olsunnn

umut hastanesi koşuyolundaki umut tüp bebekse ( 4. ve Allaha şükür son denememiorada yaptığım için ) gözü kapalı umut derim .. yedi tepeyi hiç bilmiyorum bu arada .. umut tüp bebek ekip olarak bahçecinin ekibi olduğu için kullanılan ilaçlardan tedavi protokolleri ve usulerine kadar hep bahçecinin izinde olmak zorunda her yönden

sanada kısa protokol mü uygulandı. bizde sorun sperm sayısı azlığı sizin sorun neydi

Ben de 3. denememi umutta yaptırdım ve allaha şükür hamile kaldım...Ancak Yeditepe hakkında bilgim yok.Ben umuttan memnun kalmıştım, tavsiye ederim...

Merhaba ben umutta ilk denememde kısa protocol yaptırdı dr, oysa genç ve yumurta rezervim çoktu ki bu tip hastalara uzun protocol uygulanıyormuş. 25 yumurtam çıktı ama 2 olgun vardı ve onlarda döllenmedi. Sonrasında yapılan uzun protocolle bambaşka ve inanılmaz bi sonuç aldım. Keşke ilk başta kısa protool uygulanmasaydı boşuna param gitti.Eğer yaşın gençse uzun protocolde bende diret canım

slm benimde ilk tüp bebek denemem yeditepe hastanesinde oldu sonuç dış gebelikle sonuçlandı.bizdede sprem sayısı azlığıydı yedi tepe has.hiç memnun kalmadım.belki ikinci tedavi için indirim yaparlar diye bekledim hiç indirim yapmadılar 1.denemedeki ücretin aynısını almak istediler.bende sizler gibi araştırıyorum. büyük ihtimal umutta yaptırmayı düşünüyorum.yeditepenin ilgisinde memnun kalmadım. hepimiz için hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

bende ilk tedavimi yeditepede yapmışdım 3, tedavimi umutda yaptım umutdan cok memun kaldım 4, tedavimde umutda denemeyi düşünüyorum cem beydeki tedavimde iyiydi fakat ben umutu daha cok benimsedim enver bey hastanın halinden anlıyor

canım ben 3 kere denedim 2sini geçen sene yeditepede cem fıçıcıoğluna yaptırdım ama olmadı umudada görüşmeye gitmiştim çider vasıtasıyla bilmem nasıldır benm içim ısınmadı diye orda yaptırmamiştım buara görüşmeye gidersem eurofertila gitcem görüşmeye eşiazo olanlara ilacsız uygulamaları varmiş die duydum 7tepeye ilk gidildiğinde iyi karşilıyolar 2.ci tedavinde o ilgiyi göremedim bide ora çok kalabalık sen bilirsin bana yaramayan sana yarar belki herşey gönlünce olsun :opuyorumnanaktan

Merhaba, mesajını okudum, benim eşimde azo, eurofertila ile ilgili daha fazla bilgi verebilir misin? Bende yeditepede 1 deneme yaptım, şimdi yatış bölümüne çok kızdım, 3000 tl histeroskopi için istiyorlar, tüp bebek indirimli ise 2060:) Beyin ameliyatı fiyatı vermeyin bana dedim., çok sinirlendim... senin yazdıklarını okuyunca bir kere daha araştırma mı yapayım diye düşünüyorum... Görüşmek üzere

slm benimde ilk tüp bebek denemem yeditepe hastanesinde oldu sonuç dış gebelikle sonuçlandı.bizdede sprem sayısı azlığıydı yedi tepe has.hiç memnun kalmadım.belki ikinci tedavi için indirim yaparlar diye bekledim hiç indirim yapmadılar 1.denemedeki ücretin aynısını almak istediler.bende sizler gibi araştırıyorum. büyük ihtimal umutta yaptırmayı düşünüyorum.yeditepenin ilgisinde memnun kalmadım. hepimiz için hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

merhabalar ne yaptın umutla görüşebildin mi oraya yeni doktor gelmiş ulun ulu diye ben ondan randevu aldım ama iş dolayısıyla gidemedim kısmetse 21 inde gidicem 23 ünde de yeditepeye gidicem bakalım son kararı o zaman vericem

seninde dediğin gibi yeditepenin ilgisi pek yok bide çalışanlar cok cıvık ama cem bey iyi gibi sorunumuzda aynıymış

peki yedi tepede cemden başka ilgilenenler oluyormu? sence cem iyimi

Merhaba, mesajını okudum, benim eşimde azo, eurofertila ile ilgili daha fazla bilgi verebilir misin? Bende yeditepede 1 deneme yaptım, şimdi yatış bölümüne çok kızdım, 3000 tl histeroskopi için istiyorlar, tüp bebek indirimli ise 2060:) Beyin ameliyatı fiyatı vermeyin bana dedim., çok sinirlendim... senin yazdıklarını okuyunca bir kere daha araştırma mı yapayım diye düşünüyorum... Görüşmek üzere

peki yeditepede yaptırdın mı orada 2 kan testi için benden 179 tl para istediler hemen cem beyin yanına cıktım durumu anlattım bana dışarda yaptır dedi dışarda 25 tl ye yaptırdım biraz pahalı

peki yeditepede yaptırdın mı orada 2 kan testi için benden 179 tl para istediler hemen cem beyin yanına cıktım durumu anlattım bana dışarda yaptır dedi dışarda 25 tl ye yaptırdım biraz pahalı

O testleri hiç sorma zaten, isterseniz dışarda da yaptırabilirsiniz dedi, bizde nasıl olsa aynı diye orda yaptırdık, toplam 1050 tl tuttu:) Çünkü biz eşim için genetik test te istedik... o da 500 tl idi... Raporlu halde zaten 5.500 tuttu, raporumuz olmasaydı ne olurdu bilmem... Şimdi ise histeroskopi için fiyat arıyorum...

ben yeditepe medicana umut hepsi ayrı yerlerde oldu aşılamlarda memmorielde fakat kesinlikle umut diyorum sonunakadar umut diyorum sevgiler

kızlar belki konuyla alakasız ama cevap verirseniz çok memnun olacağım
umut hastanesine bende gitmek istiyorum acaba tüp bebek bölümünde bayn dr varmı ben bütün tedavimi transferi dahil bayan dr yaptırmak istiyorum
veya anadolu yakasında bildiğiniz tüp bebek bayan dr varmı
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

kızlar belki konuyla alakasız ama cevap verirseniz çok memnun olacağım
umut hastanesine bende gitmek istiyorum acaba tüp bebek bölümünde bayn dr varmı ben bütün tedavimi transferi dahil bayan dr yaptırmak istiyorum
veya anadolu yakasında bildiğiniz tüp bebek bayan dr varmı
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

benim eşim umut hastanesiyle görüşmüşş bayan dr varmı demişşş
ve yook demiş canımm...
dr.ların hepsi erkekmişşş tek koordinatörleri bayanmışşş eşimde onunla görüşmüşş....

Back
X