Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni yarın yoğun bir gün bekliyor saat 10 da kadın dogumcuda rendevum var .
Ondan sonra saat 10h40 ta bebeğin rendevusu var . Ondan sonra öğleden sonra saat 14h30 ulturason rendevum var spiral yerine oturmuş mu diye …. Pöff şimdiden yordum . Birde zaten gidiş 50 dkk dönüş 50 dkk yol var . Yarın ben pert olurum . Yarın sporumu nasıl ayarla bilirim fikir verin bana . M MissHayaLet . Canım .

IMG_20220314_114341.webp
E Elif_Eylul

Beni yarın yoğun bir gün bekliyor saat 10 da kadın dogumcuda rendevum var .
Ondan sonra saat 10h40 ta bebeğin rendevusu var . Ondan sonra öğleden sonra saat 14h30 ulturason rendevum var spiral yerine oturmuş mu diye …. Pöff şimdiden yordum . Birde zaten gidiş 50 dkk dönüş 50 dkk yol var . Yarın ben pert olurum . Yarın sporumu nasıl ayarla bilirim fikir verin bana . M MissHayaLet . Canım .
Geçmiş olsun canım simdiden🤗

Geçmiş olsun canım simdiden🤗
Sağol kaptanım 🥰 ben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.

Bahçedeyim. Dinlenirken yazayım dedim 2 saate eve geçerim o zaman tartılıp yazıcam abla E Elif_Eylul
Kolay gelsin, sormasi ayip degilse ne yapiyorsunuz bahcede? Is olarak yani. Kucukken ben de cok calistim bahcede. Dertsiz tasasiz ne güzel gunlermis, camurla oynamayi bile özledim.🥲

Sağol kaptanım 🥰 ben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.
Gecmis olsun bebise de sana da ortim . Baglatma ne kadar uzak bana 🙊🙉🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X