- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #20.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah illa stres yaratacak gelmeden önceGelir inşaAllah![]()
Deli deliyi tekkede mekkede kkdeHoş geldinal filiz bi deli.daha
82 kg 72 hedef yeterliKilonu hedefini alalimmi![]()
Sağol bacımAllah kurtarsın bacım![]()
HoşbuldumHoş geldinal filiz bi deli.daha
Filizin tekkesimi kaldıFilizin tekkesi![]()
Yaziyorum minnoşum hayirli olsun ilk sayfada kurallarımız var okudum onayladim kabul ediyorum dermisin82 kg 72 hedef yeterli
Sağol bacım
Hoşbuldum![]()
Yok abla ama tarrilinca atarm resim
İyiyim sizden naber.
Nezaman tartilcan canimYok abla ama tarrilinca atarm resim
Selam kaptanımmm E Elif_Eylul ve selam kızlarr@Gozdem__ uyuyomusun
E bura neyFilizin tekkesimi kaldı![]()
Hacer canım çok iyi yapmışsın ortimm akıllı saat çok iyi bir motivasyon veya cep telefonu ile adım takibi ama en rahatı saatle oluyor bende çok işe yaradı. Çok iyi işler çıkaracaksın saatinle güle güle kullan canımSüper
Ikı gündür ypmmıyordum ya spor dün yapınca bı hafıfledım gıbı olduyürüyüş yapma ımkanım olsa ama eşime akıllı saat aldırdım evın ıcınde dönüp dönüp dolaşıp duracagım bakalım kaç adım olacak
Yaaa bu neguzel eksiSelam kaptanımmm E Elif_Eylul ve selam kızlarr
Sabah tartıldım ve tartının aşkıyla direk spora çıktım ancak eve girdim size hemen durumları bildireyim diye. Öncelikle gururluyum40,5 ayaklarımla sizlerleyim
Cuma günü malum 81,2 idi
güncel 80,7
cuma günü güzel şeyler olacak hissediyorum
Ayrıca canım ortilerAamine
Pandora27
Eki Görüntüle 3025424
Okudum onayladım kabul ediyorumYaziyorum minnoşum hayirli olsun ilk sayfada kurallarımız var okudum onayladim kabul ediyorum dermisin![]()
Ortim 5 gramı veremeyenler de var cumaya kadar kilo cinsine çeviricez inşallah güveniyorum sana
Hımmm kem.küm nedecuk cuma günüOkudum onayladım kabul ediyorumyalnız tartım yok bir süre idare edebilir misin
Ben de hepinize çoook teşekkür ederim sayenizdeYaaa bu neguzel eksi
Tebrikler canim
Ben de hepinize çoook teşekkür ederim sayenizde![]()
Minnoş prenses hoşgeldin canımm82 kg 72 hedef yeterli
Sağol bacım
Hoşbuldum![]()