- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #20.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım canım buyuyecekler de bizim enerjimiz kalmiyorDayak yemiş.gibi oluyom ben. Gece de yatmıyolar. İkisi de birbirinin sesine uyanıyo. Sabah 6 da geri kalkıyoz. Dinlenemeden uykumu alamadan geri uyanıyom
Ne artısı olsa olsa 20 dir aaaEvet evet bildin
Artı 20 daha ekle
Biz hep çıtırızSenle ben![]()
Heheee 20 ²0 ²⁰Ne artısı olsa olsa 20 dir aaa![]()
Bende bile küçük düşünNe artısı olsa olsa 20 dir aaa![]()
O yönden güzelmiş canım valla şimdi çok zor herşeyBizim evde tablet yasak bilgisayar da biz çıkarmadan çıkaramaz oğlum zaten çok TV falan izlemiyor boyuna masal hikaye çizgi film izliyo youtube dan o da saatlik
He ufalıp cebe sığarmıyim bu kiloylaBende bile küçük düşün![]()
Afiyet olsun canımBu saatte akşam yemegi yedim iyimi![]()
Naptın ortim yaBu saatte akşam yemegi yedim iyimi![]()
Tabi sıgarız her yere bence ne varmıs kilolarımızdaHe ufalıp cebe sığarmıyim bu kiloyla![]()
Yemek hüpletmisNaptın ortim ya![]()
Neyse cumaya kalmaz o zatenYemek hüpletmis![]()
Girersin girerHe ufalıp cebe sığarmıyim bu kiloyla![]()
Sıgırız benceTabi sıgarız her yere bence ne varmıs kilolarımızda![]()
Eşim anca geldi ben normalde onu beklemiyordum da misafirim vardı yemek saatim kahveyle gecti hiç yemiyim eşim yesin dedim cok acıkmıştım olmadıNaptın ortim ya![]()
Kalmaz ya ben yarın eritirim onuNeyse cumaya kalmaz o zaten![]()
Neyse olsun afiyet olsun benimki de bekledi dedim ben yedim sen ye ay napayım bazen geç geliyor onu bekleyene kadar zaman geçiyorEşim anca geldi ben normalde onu beklemiyordum da misafirim vardı yemek saatim kahveyle gecti hiç yemiyim eşim yesin dedim cok acıkmıştım olmadı![]()