Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.421
Hosgeldin canimBiliyorum habersiz bıraktım sizi ama ev içi ve sağlık problemim vardı maalesef psikolojik olarak sıkıntılıydımağrım gecti çok şükür ilaçlar fayda etmeye başladı ağrı geçince kendimi daha mutlu hissediyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yataktayim daha kalkip cpcuklarin cantasini hszirloyacamNeediyosun sen sabah gunaydin dermiydin
Heee kolay gelsin benim oğlan gitti ama kız uyuyor kocadaYataktayim daha kalkip cpcuklarin cantasini hszirloyacam
Hergun gunaydin diyom zaten kiz
Gunaydin geçmiş olsun canımÇocuklar hasta yine abla gözleri falan akıyor dedim bi gösteriyim
Sagol canimHeee kolay gelsin benim oğlan gitti ama kız uyuyor kocadaben kahvalti yaptim bitti
Bu olsa olsa ben olurum ya
7gun karantinadan sonra bugun gitti canimSagol canimoglan okula gitmiyormu
Aman onlara birşey olmasın yükümüz iki kat oluyor bu seferAksam mesela 112 aradim kocamin beli tutuldu dedim oda biz sadece alır hastaneye götürürüz dedi,ilac tedavisi yapmayiz dedi kabul ediyomusunuz dedi benimii kabul etmedi,sonra kız igne alıp vurdu,daha sonra çömlek cektiler falan gece baktim dogrulmus wcye gidiyor ama bende dün bittim
Sağol abla .simit yemiyorum artıkAfiyet olsun canımaklında bulunsun 1 simit 4 dilim ekmek ediyor haberin olsun ama sen zaten öğlen yapmamış dengelemissin.
Hayir benBu olsa olsa ben olurum ya
Aksamdan beri bir simittir gidiyor burda zaten ilk sayfaya simit yasak yazcamSağol abla .simit yemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?