- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.161
Teşekkür ederim kuzumHoşgeldin aramıza canım
Eline emeğine sağlık canım benim
Geçmiş olsun ablacım
Hayırlı kandiller canım
Covid19 mu oldun ablam hiç bilmiyordum geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Bende bendeSenin gibi bende görmek istemesem keşke
Gecmis olsun canim bir doktora git ihmal etmeDün mide agrısı yasadım 2büklüm yattım canım
Yaaa bı yerde meslektaş sayılırız bende kadın doğum uzmanına birlikte 6 yıl calistim bı doğum yaptırmadım gerisini sen dusunBu arada kendimi tanıtayım biraz. Bende zamanla herkesi tanırım. Ebe olarak çalışıyorum ancak yedi aydır hamilelik ve doğum sebebiyle evdeydim. Nisan ayında ise tekrar dönüyorum. Bebeğime kendim bakıyorum. İse dönünce de yanımda olacak çalışma ortamim buna müsait bakalım onunla neler yaşayacağızAilemden uzakta yaşıyorum, eşim en büyük destegim. Kısa bir zaman sonra diyetisyen ile devam edeceğim tek başıma yapacağıma inancım yok. İlk kez bu kadar yüksek bir kilodayım. Net bilmesem de 78 -80 arası bir yerdeyim.
Yaaa aslinda yemek yemegi severim ama bu ara öggg geldi midemden dolayiSenin gibi bende görmek istemesem keşke
Sagol kuzumGecmis olsun canim bir doktora git ihmal etme
Aramıza hoşgeldin bacımBende emziren anneyim yediklerime dikkat et karbonhidrat yan fakir proteinden bol beslen yeşilliği bol tüket suyunu bol iç benim gibi tutup da simit yeme tavuk nugget yeme
NolduBiri beni kırbaçlasın noooliy baa
Biri beni kırbaçlasın noooliy baa
Bunlar yeni sürüm herhalde
O pozitif beni bulurEvrene pozitif mesajgönderiyoruz
Ben eskilerle uğraşamamBunlar yeni sürüm herhalde
O pozitif beni bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?