- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #22.321
Nasil degisiklik canimKizlar sanki bebegimin bıngıldagında bir değişiklik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil degisiklik canimKizlar sanki bebegimin bıngıldagında bir değişiklik var
Ben tok karnıma pazartesi günü oldugum kilomdayım yarına eksi gelcek miyim bakalımGecen cumaki artiyı atmısım 200grami,300de üstüne koymuşum 500gram simdilik cepteama yarina ne olur bilmem belkide artı gelir
Sağol kuzumHı hı
Etme eyleme kurban olduğum yarın ki ödülü yapıyorum şimdi
Afiyet olsun canım![]()
Ozaman vermedinmikiBen tok karnıma pazartesi günü oldugum kilomdayım yarına eksi gelcek miyim bakalım![]()
Banada mı yasak olsa tartı sonucuna gore karar versek olurmuPeki bn kaptanım tatlı ypmiştım bugun yemeyeceğim yarın yıyeyım dıye
Sen yasak desekte carsamba yiyosunBu yasaga keşşşkee 10 kilo versem
![]()
Mıcmadım ama bugun ondan sabah beklicem sonra tartılcamOzaman vermedinmiki![]()
Yarina mıçmak dilegiyle✌Mıcmadım ama bugun ondan sabah beklicem sonra tartılcam![]()
Anlamadım ki sanki ortası hafif düşmüş . Yanlarda kemik dokusu daha belirgin olmuş . Kapanıyor mu anlamadım . Ama endişe ediyorum. Erken doğduğu içinNasil degisiklik canim
Hımmmm bak simdi carpiyi yapmak üzereyimPeki bn kaptanım tatlı ypmiştım bugun yemeyeceğim yarın yıyeyım dıye
Canım doktora fotoğraf atsana sana geri dönsün ya da ara bilgi al.Anlamadım ki sanki ortası hafif düşmüş . Yanlarda kemik dokusu daha belirgin olmuş . Kapanıyor mu anlamadım . Ama endişe ediyorum. Erken doğduğu için
Eee kapaniyor canim 1yasina kadar normal buAnlamadım ki sanki ortası hafif düşmüş . Yanlarda kemik dokusu daha belirgin olmuş . Kapanıyor mu anlamadım . Ama endişe ediyorum. Erken doğduğu için
Aslinda bu iyi fikir ama bende veremezsem ağlarım-500 Gr ve üstü yapsın ödül![]()
Ahhhahaa o zaman ödüle devamAslinda bu iyi fikir ama bende veremezsem ağlarım![]()
Bence olsun bu çok iyi fikir kaptanAslinda bu iyi fikir ama bende veremezsem ağlarım![]()