- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.401
Karar senin ama diyetisyenle olacak iş değil şahsen ben belki 100 den fazla diyetisyene gitmiş fakat listeye uyamamis biriyim stres oluyorum biri bana şunu ye bunu ye diyince kaliteli beslenmek istiyosan yine diyorum karbonhidrattan fakir proteinden zengin yesillikten bol a beslen suyunu iç gerisi gelirKaliteli beslenmek istiyorum süt için benim için çok önemli. Sonuçta ben ne yersen bebek de onu alıyoro yüzden sağlıklı hayata kalıcı geçiş için diyetisyen desteği alacağım
HoşbuldumBazen insanın canı çok istiyor emzirirken sürekli acikiyor insan zaten zor aslında diyet ama mecbuur :))
Hoşbuldum :)
Reca ederimŞımartıyorsun ama bebeğim
Gelince haber ver canımKızlar hastaneye gidiyorum haberiniz olsun
Bu konuda bende katılıyorum benimde diyetisyen gecmişim var sonrası alınan bol bol kilo önemli olan iradeli saglıklı beslenme ve tabiki bol hareket bol suKarar senin ama diyetisyenle olacak iş değil şahsen ben belki 100 den fazla diyetisyene gitmiş fakat listeye uyamamis biriyim stres oluyorum biri bana şunu ye bunu ye diyince kaliteli beslenmek istiyosan yine diyorum karbonhidrattan fakir proteinden zengin yesillikten bol a beslen suyunu iç gerisi gelir
Hayır canım 45dk varIftar oldu mu orda kizlar? Biz de daha 2 saat var
Allah kabul etsin, bizim daha yemek yapilacak hicbisey yapasim yok. Gunlerce uyuyasim var.Hayır canım 45dk var
Amin kuzum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllahAllah kabul etsin, bizim daha yemek yapilacak hicbisey yapasim yok. Gunlerce uyuyasim var.
Bende hazırladım o bana ben ona bakıyorum bakışıyoruz öyle ancaAmin kuzum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah
Benim hazır ama zaman gecmiyor
Sen çıkıp okusana be hayrınaBende hazırladım o bana ben ona bakıyorum bakışıyoruz öyle anca
Allah kabul etsin, bizim daha yemek yapilacak hicbisey yapasim yok. Gunlerce uyuyasim var.
Amin kuzum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah
Benim hazır ama zaman gecmiyor
Allah kabul etsin inşallah kızlarBende hazırladım o bana ben ona bakıyorum bakışıyoruz öyle anca
Amin canımAllah kabul etsin inşallah kızlar
Amin kuzumAllah kabul etsin cümlesininkinide inşallah
Germemmiiiii beni daşlaraaa vurun tabuta kanım sürünnnnYasağını gördün dime
TövbeeGermemmiiiii beni daşlaraaa vurun tabuta kanım sürünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?