• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_20220318_071722.webp

Dün aksam iftardan önce 67.2
Sabah 67.9 😳😳😓

Bu kilolar üstüme yapıstı kaldı bu sefee gitmiyorlar cok kırıldı motivem 😔🥴😢
Bence bunu düsünme ,kiyafetlerinden belli oluyordur inceldigin. Bende de maalesef midem de bir problem var dün aksamki yediklerimi hala hissediyorum, ama kislik montumun 3. Dugmesi kapanmazdi simdi rahatlikla kapaniyor hatta bollasmaya basladi bile. Moralini bozma. Gitmez gitmez bir anda gider.

Gecen cuma75.9
Bu cuma 75.5
eksi 400 Yarabbim şükür elhamdülillah :KK70::KK70::KK70:
Eki Görüntüle 3028635

Günaydınn kizlarrr -500 de benden gelsin 🤙
Tebrikler kızlar ❤️
Size +300 lü bi tartı bırakıp çıkıyorum 🙈
Neden böyle oldu bilmiyorum 2 gündür yine wc yok karnım şişti ondanmı neden valla anlamadm 😂Eki Görüntüle 3028681
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Haftaya düzelir canım sıkma canını
Günaydın güzelliklere🥰🥰
Nasıl sevincliyim anlatamam acık gitmiş ama nihayetinde gitmiş kızlar sizlerin nasıl :rolleyes::rolleyes:
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 3028697

Dün aksam iftardan önce 67.2
Sabah 67.9 😳😳😓
Regl vs etkiliyor belki ondan canım
Cuma 78.11
Cuma 77.80
Tebrikler canım

Bence bunu düsünme ,kiyafetlerinden belli oluyordur inceldigin. Bende de maalesef midem de bir problem var dün aksamki yediklerimi hala hissediyorum, ama kislik montumun 3. Dugmesi kapanmazdi simdi rahatlikla kapaniyor hatta bollasmaya basladi bile. Moralini bozma. Gitmez gitmez bir anda gider.
Sagol canım dusunmemeye calısıyorum direncli hale geldiler sanırım 1 seneden beri alınca. yapıcaz yeni haftada birşeyler 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X