- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #22.981
LANGel çak ta bi kendime geleyim hem zayıflamak istiyorum hem de yapamıyorum gözüm doymuyor yiyorum sonra da pişman oluyorum
M
A
N
Y
A
K

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LANGel çak ta bi kendime geleyim hem zayıflamak istiyorum hem de yapamıyorum gözüm doymuyor yiyorum sonra da pişman oluyorum
İnşaAllah yapabilirim ablacım oruc tutmaya başlayacaktım yarın ama az önce kırmızı leke görmeye başladım devamı gelirse tutamamŞimdi o düşünceleri kafandan sık yarın güzelce başlıyorsun bütün bir hafta kaçamak yok![]()
Sen ve yapamamak beni çıldırtmaİnşaAllah yapabilirim ablacım oruc tutmaya başlayacaktım yarın ama az önce kırmızı leke görmeye başladım devamı gelirse tutamam
Hepsi regl etkisi canım geçer sen başla eksileri görünce modun yükselirİnşaAllah yapabilirim ablacım oruc tutmaya başlayacaktım yarın ama az önce kırmızı leke görmeye başladım devamı gelirse tutamam
Onu kıracağıma kafama sıkarım tabiki deKafasına sıksın evet![]()
Önünde gideniyim hemdeLAN
M
A
N
Y
A
K
![]()
Anladım ben no problemAhahhaha sil yazacaktım![]()
Aaa görmemişim benn
Pazartesi git taktır spralıOnu kıracağıma kafama sıkarım tabiki de
Önünde gideniyim hemde
Anladım ben no problem![]()
İşte ağzımı tutsam yapabiliyorum ama tutamıyorum işteSen ve yapamamak beni çıldırtma
Hepimiz aynı değilmiyizİşte ağzımı tutsam yapabiliyorum ama tutamıyorum işteşişko patatesim ben
![]()
İnşaAllah ablamHepsi regl etkisi canım geçer sen başla eksileri görünce modun yükselir![]()
Onu kıracağıma kafama sıkarım tabiki de
Önünde gideniyim hemde
Anladım ben no problem![]()
Yok sizler gayette kendinizi tutabiliyorsunuzHepimiz aynı değilmiyiz![]()
Evet ondan yedim bugünYok sizler gayette kendinizi tutabiliyorsunuz![]()
Kız yok yiyince biz de yiyoruzYok sizler gayette kendinizi tutabiliyorsunuz![]()
Aynen ablacım devamı gelirse pazartesi çocukları görümceme bırakır gider taktiririmPazartesi git taktır spralı
O ilk baslardaydi kendim de farkındayım neyse belki takımlar sayesinde geri veririm en son 58 görmüştümYaparsın sen güzel kilo veriyorsun![]()
Abla sen sus lütfen dün gece herkese tatlı yedirip kendin yemeyen bir insansınKız yok yiyince biz de yiyoruz![]()