- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.501
Yaaaa hahahahaha yanlışlıkla girdim reklam yüzündenn bianda çıktım dedim şini filizkoo görecek
Platesi bosverrrrrr bolbol yürüyüşBu hafta pilatese ara verip adım atayımyoruldum sonra devam ederim
SobeeeeeYaaaa hahahahaha yanlışlıkla girdim reklam yüzündenn bianda çıktım dedim şini filizkoo görecek
Guzel ama gece uyku alamayınca ekstra yrgunluk oluyorPlatesi bosverrrrrr bolbol yürüyüş
Hahahaha evettt hemen görüyorr hemennnSobeeeeeçoktan yakalandın
2.300 adim olmusBen 568
Hiç sevmem platesi yaaa ben sporla bile aram iyi değill yürüyüş yeter banaGuzel ama gece uyku alamayınca ekstra yrgunluk oluyor
Sen nasılsın canımm verdinmi dün tartıllar konuşulmuşturrKaçamazsın
Daha 11002.300 adim olmus
Tamam sen yürü o zaman pilates güzel aslında yaptıkça daha da güzel gidiyor ama şu an zamanım olmuyorHiç sevmem platesi yaaa ben sporla bile aram iyi değill yürüyüş yeter bana
Yok kız benim sabahları bol odemim oluyorSen nasılsın canımm verdinmi dün tartıllar konuşulmuşturr
Daha 1400Daha 1100
Yanii tabi kuzummTamam sen yürü o zaman pilates güzel aslında yaptıkça daha da güzel gidiyor ama şu an zamanım olmuyor
Hahaha cuma deyince aklim size geliyo dedimm neler yiycekler bugün diyeYok kız benim sabahları bol odemim oluyoratmak için 2 saat spor yapmam lazım cuma günü göreceğim bakalım verecekmiyim
Yine e baya incelmem oldu hareketleri yaparım gün içinde zaman oldukça tabiYanii tabi kuzumm
Ahahhaa ödül günü olunca güzel oluyorHahaha cuma deyince aklim size geliyo dedimm neler yiycekler bugün diye
Yapabildiğin kadar ya canımm vallahii biz kadınların tek derdi çocuk ve diyetYine e baya incelmem oldu hareketleri yaparım gün içinde zaman oldukça tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?