- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.521
Aynen kuzum ılk ne zamanlar ne güzel hemen 3 4 kılo verıverıyorduk sonradan gram gram gıtmeye başladıgünaydın kızlar yeni gün yarın tartı günü heyecan varmı heyecan 50 gram daha vermişim anam gram gram ilmek ilmek ne zor yahu bugün sıkı bir yememe yarın homini gırtlak
Duraksama dönemi olurmuş. Hücrelerdeki yağ boşluğuna su dolarmış. Sonra sularda boşalınca tekrar hızlı kilo verme dönemi başlarmış.Aynen kuzum ılk ne zamanlar ne güzel hemen 3 4 kılo verıverıyorduk sonradan gram gram gıtmeye başladı
Günaydın canımGünaydın herkese
Ben miFazlada birsey yememşsin bnce kilo almazsın korkma
Ah ah herkes şaşırdım atmış benim canım üzgünüm atmışDenedim canım ya iste hep cayla cöple haplarla çıkıyorum wc ye buda beni rahatsiz ediyor kendiliginden olmuyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hadi gözün aydın devamı gelir inşallahWc ye kalktim gidim yatayim gene
Tamam bende şeyediyorumtamam
Ya sorma
Oh bi ferahlık geldi
Şey olsunneydi ya unutdum.
Ha afiyet olsun
Eline sağlık abla
Geçmiş olsun canımDün sogukta yürümenin acısı cıkıyor sanırım 1-2 saattir istifra edip duruyorum
Oh Miss gibi gel bana da yapHeryeri süpürup sildim koltuk arkalari bitti ortuleri yikandi serildi
BanadaaOh Miss gibi gel bana da yap
Günaydın canımG~U~N~A~Y~D~I~N
.
HeeeKonya mi
Frankfurt bileti olsa olmaz mi kaptanim E Elif_Eylul evimin ayrintili temizlige ihtiyaci varBen de bugün derse gitmedim , kizimla evdeyiz. Cok uykum var nedense , aksam da erken uyumustum halbuki. ..Hala esneyip duruyorum.
Az dinlen bugun adımda yokBen de bugün derse gitmedim , kizimla evdeyiz. Cok uykum var nedense , aksam da erken uyumustum halbuki. ..Hala esneyip duruyorum.
Ayyy sende ordasin dime
Heralde konyaydi yaa oyle aklimda kalmisNedense sevemedim Konyayi , degisik geldi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?