- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.401
Anladin sen onu
Bittim ben takımların adınaEvettt simdi gelelim 2li takimlara kizlar takimi yaparken kilolara gore ayirdim bir hafta boyunca karsi takimi vericeginiz kiloyla yenmeye calışacaksinız takim yuzdesi fazla olan kazanir haftaya cuma günü kazanan takim ödülü alir diger takim cezayi hakeder
Encok kilo vereni takimin başina koydum
Şahinler takimı
C Chikolata_gozlum (takim kaptani)
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
suspushanimcim
karamel Latte
Kartallar takimi
M Mavi Menekse (Takim kaptani)
E Ece2727
@Gozdem__
Pandora27
D u t
F Frozen01
Berilini
Allahım sen görüyorsun yarabbim yardım etBu hafta elinden geleni herkes yapsin arkadaslar arti olanlar eksiye çevirmeye calıssin
E sabit kalanlar napacakBu hafta elinden geleni herkes yapsin arkadaslar arti olanlar eksiye çevirmeye calıssin
Valla aklima baska bisey gelmediBittim ben takımların adına
Hayırlı uğurlu olsun
Sen verdigin zaman veriyorsun biliyosunAllahım sen görüyorsun yarabbim yardım et
Sen sabitsin ya haftaya sabit gelmiceksin biliyosun degilmi eksiye döncekE sabit kalanlar napacak
Evet abla elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım yaz geldi hep dışarda olacağız şişko şişko dolaşmak istemiyorumValla aklima baska bisey gelmedi
Cidden yoruldum bugün
Sen verdigin zaman veriyorsun biliyosun
Sen sabitsin ya haftaya sabit gelmiceksin biliyosun degilmi eksiye döncek
Biliyom ondan rahatımValla aklima baska bisey gelmedi
Cidden yoruldum bugün
Sen verdigin zaman veriyorsun biliyosun
Sen sabitsin ya haftaya sabit gelmiceksin biliyosun degilmi eksiye döncek
Şişko şişkoEvet abla elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım yaz geldi hep dışarda olacağız şişko şişko dolaşmak istemiyorum
Kaptanım siz kaptan olarak kalsaydınız neden böyle oldu kiEvettt simdi gelelim 2li takimlara kizlar takimi yaparken kilolara gore ayirdim bir hafta boyunca karsi takimi vericeginiz kiloyla yenmeye calışacaksinız takim yuzdesi fazla olan kazanir haftaya cuma günü kazanan takim ödülü alir diger takim cezayi hakeder
Encok kilo vereni takimin başina koydum
Şahinler takimı
C Chikolata_gozlum (takim kaptani)
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
suspushanimcim
karamel Latte
Kartallar takimi
M Mavi Menekse (Takim kaptani)
E Ece2727
@Gozdem__
Pandora27
D u t
F Frozen01
Berilini
Biz zaten kalcaz canim listeleri biz yapcaz siz motive olun diye takim verdim memnun degilseniz degistiririmKaptanım siz kaptan olarak kalsaydınız neden böyle oldu ki
Bu arada bir Beşiktaş lı olarak takımın adı bana cuk oturmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?