Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.941
Tamam hemen
Mavi kalpler takımım
E Ece2727
@Gozdem__
@Pandora27
@D u t
F Frozen01
@Nilenilhim
Kızlar kızlar yazılarına mavi kalp koyun da kim oldugumuz belli olsun kız bu hafta bizim haftamız olucak hadi bakalım
Günaydın canımGunaydin kaptanim
Tamam canım dene sen bilirsinMamayla besleniyor bebeğim sütüm olmadı malesef zaten bu yüzden kilo aldım yine olmayınca artık dikkat etmeye başladım 67 kg dım 70 kadar cıkıyrdum güvenli baglanma için emziriyorum şimdi oyüzden etkilemez
Haftaya sen kaptan ol kiz guzel giriş yapmışsınGrubumuzun çok güzide kızları kartallar cesurdur pes etmez bizden 1 seferlik 5 bin isteniyorsa biz onu bir sonraki cumaya kadar her gün en az 5 bin adım gibi düşünelim intikam vaktidir hanımlar. Pes etmeyelim. Benimle misiniz?
M Mavi Menekse
E Ece2727
@Pandora27
@D u t
F Frozen01
@Nilenilhim
Eki Görüntüle 3034342
Böyle seyleri yaptigindada misliyle geri alanlari gördük canim kendin bilirsin tabikide hurma lif kaynaği yogurt protein 2si tok tutucaktir seniKızlar bunu yapmaya niyet ettim cok atıştırmaya başladım böyle engellerim inşallah menü bildirimi yapmıcam bozarsam dayanamzsam yazarım
Günaydın canımGünaydın kızlar musmutlu bok eksili bir hafta olsun
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Katılıyorum ablacım bence yumurtadan olusan kahvaltı herseyden daha tok tutucuBöyle seyleri yaptigindada misliyle geri alanlari gördük canim kendin bilirsin tabikide hurma lif kaynaği yogurt protein 2si tok tutucaktir seni
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Ay gordum ya biri de yorum yazmıs
Aaa o yazmasa şasarimAy gordum ya biri de yorum yazmıs
Her mesajın altında var arkadas masallah siteden cıkmıyor hep de bir linc güzel birşey yazdıgını görmedimAaa o yazmasa şasarim
Ben onu ya banlı ya uyelik iptali olarak gorduydum en son emin değilimLizigi nerede
Uyelik iptali yapti biraz dinlenip gelecek canimBen onu ya banlı ya uyelik iptali olarak gorduydum en son emin değilim
Gelicek canimLizigi nerede
Olmazsa kk olmazHer mesajın altında var arkadas masallah siteden cıkmıyor hep de bir linc güzel birşey yazdıgını görmedim
Su menu işine beni karıştırmasaniz
Menu
KontroluCuma C.m.t pazar P.t.s Salı Ç.r.b P.r.b @karamel Latte @Gozdem__ @Hacerrrrrrrrrrrrr M Mavi Menekse @Chikolata_gozlum @D u t @Pandora27 E Ece2727 @Noisy Girl @Nilenilhim @M_atruska @sunnygirlll @suspushanimcim F Frozen01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?