- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.221
Leslie yerine ipsiz atlama olabilir ben en basit onu yapiyorum çünküEvet kızlar bu hafta mor kalpler olarak özel bir spor yapıcaz ne yapalım ortak bi karar olsun
Zor olsun istemiyorum çünkü herhesin yapabilmesi yapıyorum açısından size şıklar sunayım efenimm
A) Leslie
B) Eva
C )
Lan şıklar bitdi kolay bişey bulamadım
Neyse kızlar kendi fikirlerinizide yazın bugün kararlaştıralım
K Klassklasik
@sunnygirlll
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@M_atruska
Gurbettt42
@karamel Latte
Napsaydim hepsi manyakayyy kardesimde gitti
Sen kendi çapinca yap sporunu ozaman canim net sorunun varsaLeslie yerine ipsiz atlama olabilir ben en basit onu yapiyorum çünküLeslie yapmaya benim netim yetersiz onu yapamıyorum maalesef ama 6 bin ve üzeri oluyor adımlarım genelde Eva nedir onu hiç bilmiyorum zaten
Tamam kaptanimSen kendi çapinca yap sporunu ozaman canim net sorunun varsa
Bunu siz istediniz ben dedim ama bana sayfa actirmayin kuradada bana çıktı yaaaNapsaydim hepsi manyak
Heee heee☹
Aaaa valla bişey yemedim saat 1 de kahvaltı yaptım adım çıkmışNe yedin sabah sabah
Ağlayan kek yiyordunNe o önünde pastamı yiyordum yohsamne kadar gaddarmışım
Kaptanım ben bişey yapmasam olur mu spiral taktırdim daha 1 hafta bile olmadı çünkü korkuyorum bu sefer de riske atamamEvet kızlar bu hafta mor kalpler olarak özel bir spor yapıcaz ne yapalım ortak bi karar olsun
Zor olsun istemiyorum çünkü herhesin yapabilmesi açısından size şıklar sunayım efenimm
A) Leslie
B) Eva
C )
Lan şıklar bitdi kolay bişey bulamadım
Neyse kızlar kendi fikirlerinizide yazın bugün kararlaştıralım
K Klassklasik
@sunnygirlll
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@M_atruska
Gurbettt42
@karamel Latte
Bişey yemedim 1 paket eti form yedim 2 kare bitter baskada bisi yemedim
Toton ağrır atma kendini koltuklardanEferim sende gitme gidersen atarim taaa koltuktan kendimi
Toton ağrır atma kendini koltuklardan
Afiyet olsun canımDunki menum
Sabah
1 noddle 1b kahve
Ara
2d gözleme 2b cay
Aksam
1 cipura 1tb salata 1d ekmek
2lt su
Aman dikkat et incitme biyeriniEferim sende gitme gidersen atarim taaa koltuktan kendimi
Hmm tamam mesaj alındıLeslie yerine ipsiz atlama olabilir ben en basit onu yapiyorum çünküLeslie yapmaya benim netim yetersiz onu yapamıyorum maalesef ama 6 bin ve üzeri oluyor adımlarım genelde Eva nedir onu hiç bilmiyorum zaten
Sende yapma spor yat aşaya ser t...a
Aaaa valla bişey yemedim saat 1 de kahvaltı yaptım adım çıkmış
Ağlayan kek yiyordun
Kaptanım ben bişey yapmasam olur mu spiral taktırdim daha 1 hafta bile olmadı çünkü korkuyorum bu sefer de riske atamam
Bişey yemedim 1 paket eti form yedim 2 kare bitter baskada bisi yemedim
Kader senden yanaydı yazdım yine kendini seçtinBunu siz istediniz ben dedim ama bana sayfa actirmayin kuradada bana çıktı yaaa
Afiyet olsun canım
Aman dikkat et incitme biyerini
Hmm tamam mesaj alındı
Aaa bak ne diyor abla ceza ver bugün tüm mavi takım 1 dilim pasta yesinToton ağrır atma kendini koltuklardan
Lanet olasica kader kahpe kaderKader senden yanaydı yazdım yine kendini seçtin
Cumaya napcaz sonra ben bagarcam geneAaa bak ne diyor abla ceza ver bugün tüm mavi takım 1 dilim pasta yesin
Anladıysam Arap olayımSende yapma spor yat aşaya ser t...a
Sus kız sende çaktırma o zaman dansBunu siz istediniz ben dedim ama bana sayfa actirmayin kuradada bana çıktı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?