• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bilim anlamadım gitti ona şu ara yogunlasamiyorum amma herhangi bir adım yarisi olursa hemen oğlumun saatini takıyorum koluma bir haftalığına çünkü geçen gün bir deneyeyim dedim ohoo 20000 geçti adimlarim 🤣🤣acaba yalnismi sayıyı dedim telefonda 10 bin oluyordu hep😁😁
Teli hic kıcından ayırmazsan sayar yani gecen hafta 18 20 22 bin yaptim ama saattle 10bin zor😑

Sen ecenin yaptiginla ölürsün😏
Şimdi merak ettim neler yediğini bak:eek::eek:yemeden insan nasıl yaşasın
Yaşamak için yememek lazım yemek için yaşamak lazım güzel kalorili şeyler yiyerekten benim hayat felsefem bu
İdiiiii ama değiştirdim kaptanım hemen kızma 🤣🤣

Sen nekadar yiyosun iste sorun orda
İşte oda detox yapıyor yapıyorsa ben detoxu bile okadar yapamıyorum sabah bir güzel peynirimi yumurtami salatami domatesin zeytinimi hatta azıcık helvami yiyorum ama ekmek yok:KK20:sonra dahada az az kabak yiyorum zaten midem bulaniyo yiyemiyorum ki🤣🤣

İşte oda detox yapıyor yapıyorsa ben detoxu bile okadar yapamıyorum sabah bir güzel peynirimi yumurtami salatami domatesin zeytinimi hatta azıcık helvami yiyorum ama ekmek yok:KK20:sonra dahada az az kabak yiyorum zaten midem bulaniyo yiyemiyorum ki🤣🤣
Afferim sana😏
Kabaği ben sotelemem sevmem öyle fırin posetine baharatla fırına ustune dereotu yogurt

Afferim sana😏
Kabaği ben sotelemem sevmem öyle fırin posetine baharatla fırına ustune dereotu yogurt
Kaptanım bence ölçüyü de yazsınlar kaç kaşık kaç kepçe kaç zeytin gibi 😂😂😂
Bn kaçım :KK55::KK55::KK55:beni:sopa::sopa::KK4::KK4:

Kaptanım bence ölçüyü de yazsınlar kaç kaşık kaç kepçe kaç zeytin gibi 😂😂😂
Bn kaçım :KK55::KK55::KK55:beni:sopa::sopa::KK4::KK4:
:eek: bitter az sus hele zaten ortalık karışık bu hafta 2 kilo vermem lazım bide beni 3le 5 le sayılarla uğraştırma 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X