- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #64.861
Allahim akıl fikir versin☺Gelinim mutfaktaki kız dıyor
AminnnAllahim akıl fikir versin☺
Ihhh bananeeGel sarılalım
Serin serinHibisküsle yesil çayı demleyip üstüne maden suyu dökmek sadece benim mi aklima geliyor
PekiIhhh bananee
Serin serin
Ödem atalimIhhh bananee
Serin serin
Hehe sen öyle san anam da seni kıskanip bölgesele yaziliyor naberr cicim
Napsin bak doğru demiş kendine güveni yokmuş en azından başından bilsin karşı tarafKız dıyorkı nıkah merasimi yapılırken İyi günde kötü günde dıye soruldugu zaman ben kötü günde diye söz vermeyecem çünkü ben kötü bir gün olduğu zaman direk ayrılırım kendime güvenmiyorum diyor
Yürüyüste bacaklari poposu inceldi ama cikolata falan yiyor oyuzden o bide yedigi seyler az degil kasiklada degil 2tabak o saniyoki kısırda olsa bu bisey yapmazBen napayım geç bile kaldı. Ona dedik yürüyüş kurtarmaz seni diye
Bilmem acaba senin mi aklına geliyorHibisküsle yesil çayı demleyip üstüne maden suyu dökmek sadece benim mi aklima geliyor
EvetBilmem acaba senin mi aklına geliyor
He anlamıyor aynen çok yiyor bende bu hafta karbonhidrati azaltacagim Pazar gününden başlıyorumYürüyüste bacaklari poposu inceldi ama cikolata falan yiyor oyuzden o bide yedigi seyler az degil kasiklada degil 2tabak o saniyoki kısırda olsa bu bisey yapmaz
Neden pazarHe anlamıyor aynen çok yiyor bende bu hafta karbonhidrati azaltacagim Pazar gününden başlıyorum
Bnde pazartesı omad başlıyorumHe anlamıyor aynen çok yiyor bende bu hafta karbonhidrati azaltacagim Pazar gününden başlıyorum
Neden pazartesiBnde pazartesı omad başlıyorum
Şu haftasonu geçsin diyeNeden pazar
Anasının gözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?