- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.401
Dedik ona barbunya yeme diyeIyki almamisim 2kisiyi biri sen biri barbunya yiyen
Ama sen arkadaslarina yapmiştın hani neden yedinValla benim kilom herkesten daha çok en çok ben vermeliyim ama dün diyeti rezil ettim sabah
Anlamadım valla niye yokuz kiBu gurup veremeyen salan sallayan gurup sanirim
Yarışmada olsak böylemi olurdu heeIyki almamisim 2kisiyi biri sen biri barbunya yiyen
He pidele köfte yedimHe he 2.2 kas yapmissin dün gene yemekteydin
Bende dün rezil ettim canım oluyo öyle arada bende sık sık oluyoValla benim kilom herkesten daha çok en çok ben vermeliyim ama dün diyeti rezil ettim sabah
Iste sorun 2kilo verip diger hafta 1kilodan fazla geri alman kasmi bu yemek miYarışmada olsak böylemi olurdu heegeçen hafta yarişmadayım dıye ikikilo verdıydım unuttunmu ne zaman yüzünü kara çıkarttım senın
Savun kız hakkınıYarışmada olsak böylemi olurdu heegeçen hafta yarişmadayım dıye ikikilo verdıydım unuttunmu ne zaman yüzünü kara çıkarttım senın
AminnnHayırlı cumalar canım
Günaydınlar
Cumanın feyzi bereketi Hayri üzerimize olsun
Sen neler yedin kim bilirYok canım neden onlardan olsun bak benimki de kastan
GördumHe pidele köfte yedim
Dun o hashasliyi yemeyecektin daha da gitmiştiBende dün rezil ettim canım oluyo öyle arada bende sık sık oluyo
Aaaa ben şokSavun kız hakkınıevet yarışmada olsak bole mi olur
Canın saolsun kaptanım varsın listede olmayımCanim benim tel 1kisiyi siliyor busefer sana denk gelmis üzgünüm
Sende varsın normalde düzenle kaydet dedigimde sile basıyorum sanırim bende anlamadim düzenledim
Bn senden çok kiloluyumValla benim kilom herkesten daha çok en çok ben vermeliyim ama dün diyeti rezil ettim sabah
Kız yarışmada olsam yermiyim benAaaa ben şok
Biz mercek altındakiler canım yaramaz gurupAnlamadım valla niye yokuz ki
Pandoraya ne olduAaaa ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?