- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.461
8de kahvaltı 9da kahve simdi gene yapayim bidaha aksamaÇok hızlı giriş olmuş kaptan
Abla haftaya yarışmaya oznuru da al
Dıyom yemezdık dıye cok dedımYemezdik o zaman ask olsun
Bi daha perşembe günlerini hafif geçir minik kuşYemezdik o zaman ask olsun
Yedigini kabul ettin kız okadar şırfınti yaptın 1.45 gram artiya degermiDıyom yemezdık dıye cok dedım
Oooo maşallah çok erken arayada yeşil çay sıkıştır Bnde kızı götürdüğümde dr sorcam yeşil çay içebilirmiyim diye8de kahvaltı 9da kahve simdi gene yapayim bidaha aksama
Yok kiz barbunya iyidir yada nohut,yada kuru fasulyeBi daha perşembe günlerini hafif geçir minik kuş
Sebze yemeye çalış
Masallah erkenci kusOooo maşallah çok erken arayada yeşil çay sıkıştır Bnde kızı götürdüğümde dr sorcam yeşil çay içebilirmiyim diye
Bnm kız bugün rekor 7.30 da kalktı okula zor yetiştik
Sen yarısmadayken cok az yedin aha da döndü artı olarak yedigim andaYarışmada olsak böylemi olurdu heegeçen hafta yarişmadayım dıye ikikilo verdıydım unuttunmu ne zaman yüzünü kara çıkarttım senın
Hee kas kas aynenAblam kurbanımhem bırazcık yedım hemde şırfıntıyı ypıyom ya kas oldu bırazda ödem var o yüzden tamam bundan sonra koruyacağım söz yemem dedımmı yemem asla seytan yüzüm çıkacak şimdi su dıyetıne başlıyacam
Sanki
Tam hapsururken gördüm kahkaha attımAbla haftaya yarışmaya oznuru da al
Bi daha perşembe günlerini hafif geçir minik kuş
Sebze yemeye çalış
OnekiAksama kaz tiridi yemeye gidiyoruz
Geçen Bnde içli köfte yemiştim ya aynı senin gibi oldumSen yarısmadayken cok az yedin aha da döndü artı olarak yedigim anda
Hee kas kas aynenlan daha yagları yakamadık neyin kası
Tam hapsururken gördüm kahkaha attım
Bir kere persembe barbunya yedik olay oldu Allah'tan yarışmada değilim
O nasıl oluyormuşAksama kaz tiridi yemeye gidiyoruz
Yaaa haftasonunda carsamba gunune kadar yense bisey olmaz ama 2gun bazen ödem yapabiliyorGeçen Bnde içli köfte yemiştim ya aynı senin gibi oldum
Geçen hafta da kuru fasülye yedin len
İşte kazdan tirit yapmişlarO nasıl oluyormuş
Kazın etini hasladıgın suya kuru yufka batırırlar üstüne de pilav kaz eti koyuyorsun böyle tirit oluyor Samsun yemeği
O persembe miydi yine yaaGeçen Bnde içli köfte yemiştim ya aynı senin gibi oldum
Geçen hafta da kuru fasülye yedin len
O nasıl oluyormuş
Anladım onu da çok seviyormuş ona şaşırdımİşte kazdan tirit yapmişlar
Niye sasırdın kızAnladım onu da çok seviyormuş ona şaşırdım
Kaz SamsunKazın etini hasladıgın suya kuru yufka batırırlar üstüne de pilav kaz eti koyuyorsun böyle tirit oluyor Samsun yemeğiB BitterCikilata
O persembe miydi yine yaasecimlerime tüküreyim
Nerde yapilcakki bu kaz daglarindamiKazın etini hasladıgın suya kuru yufka batırırlar üstüne de pilav kaz eti koyuyorsun böyle tirit oluyor Samsun yemeğiB BitterCikilata
O persembe miydi yine yaasecimlerime tüküreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?