- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.581
Çaya bur hafta ara verdim boş beles çay içmek yok bu hafta yeşil çay iccemBizde nargile cay yok ki
Bizde deBizde nargile cay yok ki
Abovv bızde 3 deneBizde nargile cay yok ki
Bnde şimdi çeşit çeşit alıp gelcemÇaya bur hafta ara verdim boş beles çay içmek yok bu hafta yeşil çay iccem
Dışarı çıkayım bende yeşil çay alırım bitmiş.Abovv bızde 3 dene
Bnde şimdi çeşit çeşit alıp gelcem
Ne yıyeceksınız khvltıdaDışarı çıkayım bende yeşil çay alırım bitmiş.
Ben yulaf tost yaptım yanına domates salatalık zeytin yedim.Ne yıyeceksınız khvltıda
Nası yapıyorsunBen yulaf tost yaptım yanına domates salatalık zeytin yedim.
BizdeBizde debiz tavuk gibi en geç 11 uykuda
İyiyim hacişkom sen nasılsınM Mavi Menekse bebişkom nasılsın
Yooyoyooo okuduklarım bana yettiGel ıkı tane espiride senle yapak
Bnde iyim sabah WCBizdegeceyle yatıp gündüzle kalkıyoruz
İyiyim hacişkom sen nasılsın
6 kasık yulaf ben ince öğütülmüş olandan aldım 2 kaşık yoğurt bir yumurta içine istediğin baharat tost makinesinde yağlı kağıda döküp yayiyorum.Nası yapıyorsun
Ya bu WC işi ben kahvaltı yaptıktan sonra geliyor cuma napakBnde iyim sabah WCye çıktım içimdeki buyun kötülükleri atınca ortaya espirili bır kız cıktı
Bnm de ilk defa sabah tan gldıYa bu WC işi ben kahvaltı yaptıktan sonra geliyor cuma napak
Aayy töbeeeBnde iyim sabah WCye çıktım içimdeki buyun kötülükleri atınca ortaya espirili bır kız cıktı
Gece su içip yatın biraz kalkınca da bikac saat bekleyince geliyrYa bu WC işi ben kahvaltı yaptıktan sonra geliyor cuma napak
Afiyet olsun canımBen yulaf tost yaptım yanına domates salatalık zeytin yedim.
Ozaman kahvaltidan sonra tartilYa bu WC işi ben kahvaltı yaptıktan sonra geliyor cuma napak
Bu sefer ben yapmadım o yaptı espriyiAayy töbeee
Gece su içip yatın biraz kalkınca da bikac saat bekleyince geliyr
Git git adam kaçicak delik arasingıdeyım de ıkı de kocama espiri yapıyımsabah sabah hayattan soğusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?