- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.641
İlk önce sabah çişini yap tartil sonra ye sonra sic sonrada onu o sayıdan çıkarvalla matamatik sorusu gibi oldu
Arkadaşlarıyla eğlensin sonra sizinle giderAMin canim arkadaslarinla gitti bizide tercih etmedi
Bende severim ama karşidan tuyleri uçusuyor bende kaşınıyorum
Orucumu açcaktım iştahım kaçtı 48 saat yapayım bendeDedim ama geriden gelenler kusçak
Hiç espiri anlamıyon heOrucumu açcaktım iştahım kaçtı 48 saat yapayım bende
Ne yicen deheleGiddim ben yiyeyim azcık
Kesinlikle çok iyi geliyor ben ailemden uzaktayım pek çevremde yok sadece iş ve oğlum eşim yoğun çalışıyor burası bana çok iyi geldiAlıskanlik yapiyor dime muhabbet bazen insana iyi geliyor
Sizin mi çok tatlı yaaa oğlum olmadan bizimse vardı ama eşim bebeke sıkıntı olır diye sahiplendirdi
Sonra ödem atıcı 2 tane iksir hazırlayımDükkan birası bende çok işe yarıyor yeşil çay pek sevmiyorum bu sayeda içiyorum en azından
Afiyet olsun canımOğlumla sabah yürüyüşü yaptık yarım saat kadar şimdi onu öğle uykusuna yatırdım kocamın kalkmasını bekliyorum orucumu açmak için su börekli kahvaltı yapacağım18 saat açlığın üstüne iki lokma zor yiyorum ama olsun börek fikri bile mutlu ediyor
Benim kız hemşire 2arkadas ev kiraladilar canlari sıkılıyor diye kedi almış sanki işten firsatlari varmış gibiSizin mi çok tatlı yaaa oğlum olmadan bizimse vardı ama eşim bebeke sıkıntı olır diye sahiplendirdi
Bızde pikniğe gıdıyokAnammm mesire alanı dolmuş bizim koyde millet piknik yapiyor bizim kıçımıźın dibinde evde oturuyoz
Ooo iyiymis iyi keyiflerBızde pikniğe gıdıyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?