- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.981
Manyak
Hadi bakalım devam başarabilirizaynen o yüzden biraz daha uzun sürede de gitse almayım tekrar öenmli olan o ama ben daha öncede if yaptım if sonucu mide küçüldüğü için geri dönüşü olmuyor abartmadıkça bide diyette olsanda olmasanda su içmeyi bırakmamak lazım ve çok yediğin gün ertesi gün dengeleme yapmak koruyor bende hep inşalalh bi vereyim de
Oh ne güzel maşallah kolay gelsin canımİyiyim canımyemekler ocakta bebe uyudu bende spora
yaaaaa hayırrrrr öylşe olmasın lütfen olmasınnnnn bak şimdi hırslandım o kadar açlık o kadar emek çöp olamazzzzz hep bi yeşil çay daha içip yürüyümŞuan o 900 gr üzerimde
Sağol kuzum spor listesi dün yenilendiOh ne güzel maşallah kolay gelsin canım
Sevindim
Koş koşyaaaaa hayırrrrr öylşe olmasın lütfen olmasınnnnn bak şimdi hırslandım o kadar açlık o kadar emek çöp olamazzzzz hep bi yeşil çay daha içip yürüyüm
Anlatmak istediginde telefonum var
Bu hafta listeme uyamadim ki hep uydurmasyon yemekler yaptım gecistirdim uykular düzensiz Vs cuma diyetisyenime gidince dicem *bembeyaz bir sayfa açalım herseye yeniden başlayalım bence deneyebilirizSabit gelmis hele minnos
sen kilon çok güzel görünüyor maşalalh sen 0 beden mi olmak istiyorum suan bnm hedefimdeki kilodansın soruyum diyordum kaç gündür unuttum
İnşallah koşa koşa gelmez sanayaaaaa hayırrrrr öylşe olmasın lütfen olmasınnnnn bak şimdi hırslandım o kadar açlık o kadar emek çöp olamazzzzz hep bi yeşil çay daha içip yürüyüm
Bak ya pismanmı olmaliyım seni aldığımaBu hafta listeme uyamadim ki hep uydurmasyon yemekler yaptım gecistirdim uykular düzensiz Vs cuma diyetisyenime gidince dicem *bembeyaz bir sayfa açalım herseye yeniden başlayalım bence deneyebiliriz* kız ateslendi yine fenalardayim aaa dostlar
geçmiş olsun inşallah toparlar bian önce ah bu çocuklar herşeyi unuttuyor bu ateşi bi öksürüğüBu hafta listeme uyamadim ki hep uydurmasyon yemekler yaptım gecistirdim uykular düzensiz Vs cuma diyetisyenime gidince dicem *bembeyaz bir sayfa açalım herseye yeniden başlayalım bence deneyebiliriz* kız ateslendi yine fenalardayim aaa dostlar
Hadi bakalım sapsiikkİnşşalh almıçıyacam bu sefer sapşik
Ayy benim bu kediyle başim dertte evin icinde ara tara gitmis eski mutfaktaki kasanin icine oturmus gozleri parliyor sadece
Aşkolsun verdiğim kiloları unuttun mu canikooo pişman olma yaaa dönüşüm muhtisim olacakBak ya pismanmı olmaliyım seni aldığıma
Artık ates 1 2 günde gecmiyor egerki enfeksiyon varsa benim kizda oyle oluyor insaAllah gecicektir
Sağol canım ne geçmeyen hastalikmis bende anladim dun artık dua ediyordum allahım çocuklar iyi olsun ben olayım hasta diyegeçmiş olsun inşallah toparlar bian önce ah bu çocuklar herşeyi unuttuyor bu ateşi bi öksürüğü
Düm gece uyuya kalmışım seninle konuşurken ablaHehe gelir
Yok canım boyum yok az kilo alınca göbek meydana çıkıyor sıfır beden olup napayım kocam istemezsen kilon çok güzel görünüyor maşalalh sen 0 beden mi olmak istiyorum suan bnm hedefimdeki kilodansın soruyum diyordum kaç gündür unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?