Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bakalım devam başarabiliriz

Sabit gelmis hele minnos
Bu hafta listeme uyamadim ki hep uydurmasyon yemekler yaptım gecistirdim uykular düzensiz Vs cuma diyetisyenime gidince dicem *bembeyaz bir sayfa açalım herseye yeniden başlayalım bence deneyebiliriz* kız ateslendi yine fenalardayim aaa dostlar

Bak ya pismanmı olmaliyım seni aldığıma

Artık ates 1 2 günde gecmiyor egerki enfeksiyon varsa benim kizda oyle oluyor insaAllah gecicektir

geçmiş olsun inşallah toparlar bian önce ah bu çocuklar herşeyi unuttuyor bu ateşi bi öksürüğü

Bak ya pismanmı olmaliyım seni aldığıma

Artık ates 1 2 günde gecmiyor egerki enfeksiyon varsa benim kizda oyle oluyor insaAllah gecicektir
Aşkolsun verdiğim kiloları unuttun mu canikooo pişman olma yaaa dönüşüm muhtisim olacak enfeksiyon vardi yine kan verdik bakalım
geçmiş olsun inşallah toparlar bian önce ah bu çocuklar herşeyi unuttuyor bu ateşi bi öksürüğü
Sağol canım ne geçmeyen hastalikmis bende anladim dun artık dua ediyordum allahım çocuklar iyi olsun ben olayım hasta diye

sen kilon çok güzel görünüyor maşalalh sen 0 beden mi olmak istiyorum suan bnm hedefimdeki kilodansın soruyum diyordum kaç gündür unuttum
Yok canım boyum yok az kilo alınca göbek meydana çıkıyor sıfır beden olup napayım kocam istemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…