Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.161
Aynen yaAllahim mevsimler tersine döndü
Yerim yerimBir Adanalı olarak acı vazgeçilmezim
Hamileykende yiyordum
Emzirmeye bırakırsan yersin canım acı çok faydalıdır midede sorun yoksa tabi
Ama aşırı acı yiyemem
Cahili biber burdada var adjuma da çok acı dünyanın en acı biberi carolina reaper
geçen youtubede izledim 15 -20 tane ekmeksiz sade götürüyor kadın gözlerinden yaş akıyordu
carolina reaper
Eki Görüntüle 3079608
Afiyet olsun canımCocugun okul programi vardi ,eve geldik onlari uyuttum.simdi telefonu elime aldim kızlar.
Menum
Sabah09.00
sahanda 1.5 yumurta
2 çk cilek receli
2 ck labne
2 br su
Ara 2 br su
Öğle 14.00
3 mercimek koftesi
4 dilim firin mucver ,az unlu
Yesillik,2 catal peynir(ikisini limonlayip salata yapiyorum)
2 br su
Aksam 18.00
Yarim dilim ekmek
3 kucuk biber dolmasi
Yesillik 2 catal peynir
2 br su
Su 2 lt
Spor yarim saat telmpolu yuruyis
Ustune 1.5 saat carsi gezdim alinacaklar vardi. 6919 adim M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Aaa gecmis olsun.Sabah tartilirim sözcekser kışları camasirlari içeri çamaşır sersigim metal askı balkon yıkanırken mutfağa koydum annemde kızı yurutece koymuş bı bağirdi sesine gittim geldim baktım ki kızın kafasında cekser
Bebek alerjileri cok zor. Allah yardimcin olsun canim .Muhteşembol çeşitli doyurucu duruyor
tabii ben bunların çoğunu tüketemem. Bebeğimin alerjisinden dolayı tereyağ, yoğurt dahil tüm süt ürünlerini, yumurtayı, kabuklu kuruyemişleri tüketemiyorum. Kırmızı meyveleri, kavun, ananas gibi tropikal meyveleri, domatesi, kakao, kahve ve kuru fasülye gibi bakliyatları, taze fasülyeyi, baklayı, hiçbir baharatı vs tüketemiyorum.
Kuzu eti, yulaf, pirinç, zeytin, hurma, kuru incir, tavuk suyu çorba. Genelde yiyebildiklerm bunlar. İyi bir kahvaltı yapamayınca yemek saatlernde saldırıyorum sanırım
Tesekkurler :)Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım iyi gecelerTek öğün menüm
4 adet ızGara köfte
Köz patlıcan
Domates biber maydanozdan oluşan salata sadece limonlu
Saat 21:00
1 avuç çekirdek
1 avuç tuzsuz Mısır
Herkese iyi geceler sabaha bol eksiler
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Canım yiyeceklerin çok kısıtlı diyetisyenle devam etsen daha iyi olur hem sütun artar hem öğünleri dengelersinMuhteşembol çeşitli doyurucu duruyor
tabii ben bunların çoğunu tüketemem. Bebeğimin alerjisinden dolayı tereyağ, yoğurt dahil tüm süt ürünlerini, yumurtayı, kabuklu kuruyemişleri tüketemiyorum. Kırmızı meyveleri, kavun, ananas gibi tropikal meyveleri, domatesi, kakao, kahve ve kuru fasülye gibi bakliyatları, taze fasülyeyi, baklayı, hiçbir baharatı vs tüketemiyorum.
Kuzu eti, yulaf, pirinç, zeytin, hurma, kuru incir, tavuk suyu çorba. Genelde yiyebildiklerm bunlar. İyi bir kahvaltı yapamayınca yemek saatlerndsaldırıyorum sanırım
Ay oranın biberleri daha lezzetli canım Türkiyenin herşeyi bir başka benim yerimede ye Afiyet olsunYerim yerim
Bizim burda alengirli biber yok
Adıyaman Urfa Arnavut biberleri
Çok sağolasınCanım yiyeceklerin çok kısıtlı diyetisyenle devam etsen daha iyi olur hem sütun artar hem öğünleri dengelersin
Bende hamilelikte 24 Kilo aldım 25 buçuk verdim ama bebeğim iki aylıkken diyeyisyene başladım elimde Liste çok örnek menü atayım ama alerjiye uygun değil
İlk bir iki hafta spor yaptım evde bisiklet çevirdim ama sonrasında oğlum hep kucakta olduğu için spor işi yattıÇok sağolasınDediğin gibi alerjiye uygun bir şeyler için gitmem lazım.
Maşallahya ne güzel vermişsin. Spor yapmış mıydın? Bebeği kucakta taşımak spor etkisi yapsa keşke
Saol canımAaa gecmis olsun.
Bebek alerjileri cok zor. Allah yardimcin olsun canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?