- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.261
Kedide evin ağzına etti fiskosu devirmis üstundekiler yer bir bagardim yatti önüme sev beni diyor
Ya abla yaKedide evin ağzına etti fiskosu devirmis üstundekiler yer bir bagardim yatti önüme sev beni diyor
Kızdığını anlayıncaKedide evin ağzına etti fiskosu devirmis üstundekiler yer bir bagardim yatti önüme sev beni diyor
Nazar ettilerCilek recelini taşırdım sizin yuzünuzden
Kiz bağrinca hemen sağa sola yatiyor manyakDemek ki sevmiyorsun ondan yapıyor
Götürür kapı kapı gezdirirKızdığını anlayıncakız tatilden gelince inşallah kediyi kapının önünde bulmaz eylüle ver teyzelere götürsün
Demek ki onu bagirarak sevmişlerKiz bağrinca hemen sağa sola yatiyor manyak
Zaten 6tane kapı önünde var 1.de doğurmuş 3yavru buda miyavlayinca onlar geliyor yani 1verip 10tane götürcek kiz bence geriyeKızdığını anlayıncakız tatilden gelince inşallah kediyi kapının önünde bulmaz eylüle ver teyzelere götürsün
Bence de öyle olacak bir daha kaçarsaZaten 6tane kapı önünde var 1.de doğurmuş 3yavru buda miyavlayinca onlar geliyor yani 1verip 10tane götürcek kiz bence geriye
Sevdiğini anlıyorKiz bağrinca hemen sağa sola yatiyor manyak
Kedi doğurdu dersin yollarsın hepsiniZaten 6tane kapı önünde var 1.de doğurmuş 3yavru buda miyavlayinca onlar geliyor yani 1verip 10tane götürcek kiz bence geriye
Yaa tatli bide manyakSevdiğini anlıyor
Günaydın tatlım
Günaydın canım
Sende ona karşı boş değilsinYaa tatli bide manyak
Yok degilim ben sapıģım kediden hoşlanırım geneldeSende ona karşı boş değilsin
Afiyet olsun canım fit kremmi oh masallahHemencecik bır kahve bebem uyurken arkasından leslıebıde fıt krem dıye bırsey aldım onu sürüp bşlıyacagım spora faydası olur ınsllh
Kız Allah seni denek oldun he denemediğin yok maşallahHemencecik bır kahve bebem uyurken arkasından leslıebıde fıt krem dıye bırsey aldım onu sürüp bşlıyacagım spora faydası olur ınsllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?