- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.421
Gecen sene bende etki etti ama bu sene ara ara yaptım canımAynı etki oluyormu sence abla
Aralara bolgesel eklersin olur canımAynı etki oluyormu sence abla
Vlla tarıh te attım bakalım pes etmeden ondan ona atlamadan bunu bır ay yapacam günde iki vıdyo olarak bırı boosted kesın yanına da ek 40 dk 45 dk ne kadar musaıt kalırsam artık sende ondan ona talarsam kafama vurGecen sene bende etki etti ama bu sene ara ara yaptım canım
Ne eklesem ki yan smitlere etkı edecek bakayım bıAralara bolgesel eklersin olur canım
Bende yapsam iyi olcakVlla tarıh te attım bakalım pes etmeden ondan ona atlamadan bunu bır ay yapacam günde iki vıdyo olarak bırı boosted kesın yanına da ek 40 dk 45 dk ne kadar musaıt kalırsam artık sende ondan ona talarsam kafama vur
Her şeyden bir parça ekleNe eklesem ki yan smitlere etkı edecek bakayım bı
Başlayak o zamanBende yapsam iyi olcak
Nasıl yanı anlat bırazHer şeyden bir parça ekle
Tamam bende baslicamBaşlayak o zaman
Nasıl yanı anlat bıraz
Len neyi anlatayım her yerin için Hareket yap diyorum. Her yerden incelme olsun bu ay.Başlayak o zaman
Nasıl yanı anlat bıraz
TercihB BitterCikilata cikilataaa bu kakao starı en büyük boy borcamamı orta boya mı dönüyorsun yoksa tamamen tercih meselesi mi
bak şimdi olum herkes aç yariştayız bız sen ne tatlısını sordun da aklımızı karıstıyon bu kızı haftaya yarısa al kaptanellamB BitterCikilata cikilataaa bu kakao starı en büyük boy borcamamı orta boya mı dönüyorsun yoksa tamamen tercih meselesi mi
Leslie başlıyoz sende bızle başla cabukB BitterCikilata cikilataaa bu kakao starı en büyük boy borcamamı orta boya mı dönüyorsun yoksa tamamen tercih meselesi mi
Haftaya yarış yapalımmıbak şimdi olum herkes aç yariştayız bız sen ne tatlısını sordun da aklımızı karıstıyon bu kızı haftaya yarısa al kaptanellam
Hergün yapalım bariLeslie başlıyoz sende bızle başla cabuk
Bugünden başlıyak ne haftayasıHaftaya yarış yapalımmı
Ne yarısı spormuBugünden başlıyak ne haftayası
Tmm ne ypcanTamam bende baslicam
Yapalım pndorayı al oznuruda al bn sen vlla kolay abla zor degıl herkes yapabıkır bnceHergün yapalım bari
Ne bılıyım sen dedınNe yarısı spormu
Ben boosted yapcam eve geceyim kız disarda geziyordaTmm ne ypcan
Yapalım pndorayı al oznuruda al bn sen vlla kolay abla zor degıl herkes yapabıkır bnce
Ne bılıyım sen dedın
Tercihkare büyük ve dikdörtgen olana olur
Büyüğe az olabilir
Len misafirim geliyiii ne edeyim benbak şimdi olum herkes aç yariştayız bız sen ne tatlısını sordun da aklımızı karıstıyon bu kızı haftaya yarısa al kaptanellam
Hacer Emin misin bak biz seninle bir şeye başlayınca bir şeyler oluyorLeslie başlıyoz sende bızle başla cabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?