Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 Haziran
Kahvaltı
2 dilim patates 2 dilim kabak 1 kasık tavuk (fırında)
1 dilim ekmek

Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 kasık kendinden sebzeli makarna
2 kasık yogurtlu patlıcan

Cay
1 dilim kakao star
1 pogaca

Su 2.5 litre

E Elif_Eylul

Merhab kızlar orucumun 25. Saati menü yok o yüzden eşim olmayınca her işi bana bakıyor bakamadım hiç inşallah yarın sabah güzel sonuç olur herkese iyi geceler
Ama hicbirsey yememissin keto mu yapiyorsun sen ?
Yağ yaktığina emin misin? kas ve su kaybediyor olabilirsin canim.bilemedim.hic benlik değil.sağlikli olur mu ki?
Hoş kilonun kendisk de sağlıksiz sonuçta
diyetisyen kontrolünde yapıyorum canım açlık orucu diye geçiyor şükür 3 hafta oldu hiç kas kaybetmedim hep yağ ve ödem gitti inşallah bundna sonrada öyle olur

Kızım hala uyumadı oğlum gelip gidip gulduruyo kızı yakında kafama huni takarım olecem ya
Oğlanın eline bişeyler ver tablet yada tlf gibi biraz video izlesin oyalansın kızın uyayana kadar sonra onu yatır canım bende öyle yapıyordum şimdi ikisini birden yatırıyorum

Sabah
Bir kase cornflales yoğurt ile
Öğlen
Bir kupa tarhana çorbası
Bir avuç leblebi
2 kuru incir
Ara
Nescafe (içtiğim kahveler yarı yarıya su ve süt ile sekersiz)
Aksam
Kremalı soslu tavuk iki kaşık makarna bol salata bir bardak ayran bir dilim kek
Ara
Bir kuru incir çay
4 litre su
E Elif_Eylul

Bu günkü menüm E Elif_Eylul
Sabah ekmeksiz kahvaltı
İki kayısı
Akşam yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüm
Sabah 1 tost 1b kahve

Öğlen
1 top dondurma 1 d kek

Akşam
1 tb taze fasulye 1 kase cacık
2 lt su
Afiyet olsun canım
Merhaba nasıl oluyor tam olarak az bilgi verir misin acaba başlangıç kilom 73 boyum 1 68 . 60 olsam yeter bana
Merhaba canim hosgeldin
Hergun menu paylasimi yapiyoruz,pazartesi ve cuma tartı günlerimiz aktif olman şartiyla seni listeye ekleyebilirim tartinin fotosunu atarsan bugün
Sabah ve öğle yemeklerim;

Akşam;
Hindi şiş
Salata
Eki Görüntüle 3080282 Eki Görüntüle 3080283
Afiyet olsun canım

Oğlanın eline bişeyler ver tablet yada tlf gibi biraz video izlesin oyalansın kızın uyayana kadar sonra onu yatır canım bende öyle yapıyordum şimdi ikisini birden yatırıyorum
Oğlan yasaklı tablet almıyorum özellikle kendini kaybediyo telefon hakkını da 1 haftadır kaybetti akıllı durana kadar vermiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…