- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.661
Atalımmi burdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atalımmi burdan
GEnemi misafir
Kız sorma valaaIyıkı gurbette yaşıyorlar![]()
Hee eşim dün geceden git de git diyor gitmek istemiyorsan markete git al diyor markete gidecegime pazara giderimBende dün gitmedim istemiyordu canım ama misafir gelme ihtimali var su an napsam diyorumo yuzden git
![]()
Yoohhh aa.......Atalımmi burdan![]()
Aaaa ne münasebet kuru yaş iftira

Git kız hem spor olur bir turlarsınHee eşim dün geceden git de git diyor gitmek istemiyorsan markete git al diyor markete gidecegime pazara giderim
O da senin gibi misafir falan gelir diyor![]()
Abababoooo Allah'ım sen koru yarabbim tövbe et cabuukkAt
Hepsi şişko olsun![]()
Kuru yaş iftira mıAaaa ne münasebet kuru yaş iftira![]()
Utanmadan hepsı şişko olsun dıyor bı hele şuna bak susakAt
Hepsi şişko olsun![]()
Ben dışarıyı çok seviyorum amma çocuklarla pazar zor oluyorGit kız hem spor olur bir turlarsın![]()
Çabuk özür dileyin benden yoksa gece gündüz dua ederimAbababoooo Allah'ım sen koru yarabbim tövbe et cabuukk![]()
Dogrudur babaları evdeyse ona at git madem sana git diyorBen dışarıyı çok seviyorum amma çocuklarla pazar zor oluyor![]()
Aaa aaa aaa bana manyak diyenler manyak derken utanmıyor da ben duadan mı utanicam ne münasebet efenimUtanmadan hepsı şişko olsun dıyor bı hele şuna bak susak![]()
Kız babaları evde olsa onla giderdim zaten keriz gibi niye yanlız gideyimDogrudur babaları evdeyse ona at git madem sana git diyor![]()
Kuru yaş iftira mı![]()
![]()
Ben yalan konuşmam ispatlar geride kalan sayfalarda![]()
Gel sarılalım barşalım kardeşiz bizAaa aaa aaa bana manyak diyenler manyak derken utanmıyor da ben duadan mı utanicam ne münasebet efenim![]()