- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #70.381
Kız bitter sana dikkat etmedim hiç ama bundan sonra gözüm üstünde sen nasılsın acepSende yap hep ya hiç![]()
Manyak bu be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bitter sana dikkat etmedim hiç ama bundan sonra gözüm üstünde sen nasılsın acepSende yap hep ya hiç![]()
Manyak bu be
SenKız bitter sana dikkat etmedim hiç ama bundan sonra gözüm üstünde sen nasılsın acep
kim
Ben hiç oylemiyim nekadannn istikrarlı gidiyom iki hafta olacak bak yılarim bikarim pes ederim
ne demek ben
Ben hiç oylemiyim nekadannn istikrarlı gidiyom iki hafta olacak bak yılarim bikarim pes ederim![]()
Len sen delisinGommelere baslayayimmi![]()
Iste o kimBugun de kim diye soran sorana![]()
![]()
![]()
Hepimizin bir yarası varsa demekBugun de kim diye soran sorana![]()
![]()
![]()
Kim kimIste o kim![]()
Sende az değilsin kaptanım ortaya atıyon bı laf herkes üstüne aliniyo ortalık karisiyoIste o kim![]()
Kim iste sorun burdaKim kim![]()
Çok çakalımdırSende az değilsin kaptanım ortaya atıyon bı laf herkes üstüne aliniyo ortalık karisiyocakalllll
Boşver eşi canım dokuluyoz zatii bu hafta esimizinde günahına girmiyek diye düşünüyor ben
Aha gene karıştı ortalık gordunmu![]()
Kim neden nasılsın niçin neKim iste sorun burda![]()
HEheee bir çakarsam sana şurdanBoşver eşi canım dokuluyoz zatii bu hafta esimizinde günahına girmiyek diye düşünüyor ben![]()