- 17 Ocak 2020

- 114.966

- 556.970

- 828

- Konu Sahibi Elif_Eylul
 - #71.801

Aaa nedenki canim olmaz ama oyle biseymi olduoff ben tartı atmak istemiyorum( moralim bozuk
(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nedenki canim olmaz ama oyle biseymi olduoff ben tartı atmak istemiyorum( moralim bozuk
(
kilo vermem çok yavaşladı kağnı gibi ilerliyorumAaa nedenki canim olmaz ama oyle biseymi oldu
Buraya geldiginden beri verdigin kilo 6.3kilo vermem çok yavaşladı kağnı gibi ilerliyorum
Günaydın canımGünaydın kizlarr![]()
Gazan mübarek olsunTartı günü gidemde tartilamkacari yok
![]()
Buraya geldiginden beri verdigin kilo 6.3
Gelip veremeyenler var senin menulerin zaten guzel ve eksi 1 geliyosun,hic ekside gelmeyebilirsin buda normal degilmi neden üzüldün anlamiyorum
71.40 gecen cumaPazartesi 71 .75 idim çok korktum öyle kalacak sanmıştım
Ama yüne az oldu dimi amaHımmm artı geleceğin kesindi zaten![]()
Az da olsa motive oldum iyice çıkmıştım pazartesi artı idim ya71.40 gecen cuma
Gene azda olsa eksi gelmissin![]()
Canim bize geldiginde 82.9 la geldin ilk sayfada kilolar var ben kafamdan yazmam siz soyleginizi yaziyorumahh nerdeee 6.3 kilo4.8 kilo verdin
-500 gr bu hafta üstelik pazartesi ile aynıyım![]()
Heee az yedigin seyler güzel ve lezzetli ya ondandırAma yüne az oldu dimi ama![]()
Çarşamba ya kadarda yersin perşembe detoks yaparsinAz da olsa motive oldum iyice çıkmıştım pazartesi artı idim ya![]()
Teşekkür ederim canımİlac falan vermiyolar mıAllah yardımcın olsun
Benim abimin esinde var o kortizon kullanıyor sisince eklemleri
Canım hepimizin yolu uzun aha bak daha verecegim 12 kilo beni bekliyorbiraz gayret etmek lazım sadece
Cok gecmiş olsun ciko![]()
Günaydın kuşumGünaydın, bol eksili bir gün olsunHayırlı cumalar
![]()
Tebrikler canım
GünaydınGünaydın kızlarrrt
GünaydınnGünaydın kizlarr![]()
Tebrikler canımahh nerdeee 6.3 kilo4.8 kilo verdin
-500 gr bu hafta üstelik pazartesi ile aynıyım![]()