- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.001
Malesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik6 ay kınası
Yaaa tosbaalakmıs o zaman da![]()
Evet ozaman bogumlari vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik6 ay kınası
Yaaa tosbaalakmıs o zaman da![]()
Gibi ne lan öyleyiz sanirsın evi toplamaz yemek yapmaz boş insan topluluguHee öyleyiz gibi![]()
Buralarda adet cidden kaftan falan giydiriyorlarMalesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik
Evet ozaman bogumlari vardi
O da var dimiGibi ne lan öyleyiz sanirsın evi toplamaz yemek yapmaz boş insan toplulugu![]()
Heee adetler MaşaAllah okadar fazla olduki analı kızlı giyiyorlar mekan bile tutuyorlar artikBuralarda adet cidden kaftan falan giydiriyorlar![]()
O bebe uyurmu ki o göz varmi ondaBu bebe uyusun da işlerimi yapayım![]()
Gördüm organizasyon tutmalıHeee adetler MaşaAllah okadar fazla olduki analı kızlı giyiyorlar mekan bile tutuyorlar artik![]()
Heee boş insanız![]()
Onunla beraber yapınBu bebe uyusun da işlerimi yapayım![]()
Oluyor öyle bitik dönemlerimizSagol canim ama o eski halimden eser yok simdi ızdırıp.icinde yorgunum simdi![]()
Yok canım öyle huylarım yokturKütahya çıkarsa afyona gidersin yakınkeşkek yersin
aboo
de var canın çekmez inşallah G gunesli gunler
Bnm hiç çekmezdi çok enteresan![]()
Oy maşallah kınalı da elleri3yil önce Eylül
Evet canimAmanın 6 ay kınası mı![]()
Ve şuan kahve içiyorum ev yansaMaşallah sana size hepinize![]()
Aman ya öyle olacak insan valla. Her şeyi tam yapana madalya mı veriyorlarVe şuan kahve içiyorum ev yansa
Bi komşumuz vardı onu kınadım sanırım silme kovasını ortada bırakıp gezmeye giderdi![]()
Ve şuan kahve içiyorum ev yansa
Bi komşumuz vardı onu kınadım sanırım silme kovasını ortada bırakıp gezmeye giderdi![]()
Ve şuan kahve içiyorum ev yansa
Afiyet olsunVe şuan kahve içiyorum ev yansa