Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son nickim karlar ülkesi final olacakAbbbbooo kıskançlıktan nick değişmiş![]()
Tişörtüde güzelmiş haaa
Ablaları yatktan atlıyor diye sen dün atla düş kafa kırmızı![]()
La herkes üzülmüş ben güldüm soryyYa valla iki kere havada yakaladım dün de yakalayamadım artık![]()
Neydi bu elsanin yanindaki kardan adam olaf mı onu olayımEn son nickim karlar ülkesi final olacak![]()
![]()
Yetişirsin ya 5k sayfa okumuşsun bunlar ne kiTatildeyim, katılırım tabii. Kahve keyfine bayılırım. Hızınıza yetişebildiğim kadar artık.
Kız çok fena camlara tırmanıyor kapıları yerinden söküyor mutfak dolaplarım sizlere ömür![]()

Daha yeni düzeldiAblaları yatktan atlıyor diye sen dün atla düş kafa kırmızı![]()
Oooo karşıda seni neler bekliyor?....Hepsi babası çok yaramazmış küçükken
9 yaşında babasından araba alıp kacmalar duvara toslamalar
bunlar iyi günlerim gibi
![]()
Abooo bence de iyi günlerin gibiHepsi babası çok yaramazmış küçükken
9 yaşında babasından araba alıp kacmalar duvara toslamalar
bunlar iyi günlerim gibi
![]()
Ne yememisim de lan geldigin kiloyu geçtin heyyy 1haftada 5.25 aldin![]()
Hayret lan nasıl olmusBitter gülerek geliyor![]()
Allah koruusun len verdigim kiloları geri mi alayimKilo alma günlüğü yap kız burayı![]()

Ohh bitti gecmiş oldu sükürler olsunGeçmiş olsun![]()
Bnm sabahtan beri karman çorman okudum![]()
En cok sen konusmussunO kadar dedim çok konuşmayın öznur gelince yetişemez geçmişten diye ama hep![]()
Afagagahahahahah ay bende güldümTişörtüde güzelmiş haaa
La herkes üzülmüş ben güldüm soryy![]()
Hadi yine iyisin kurbana ne kaldı 2 hafta var ya yokYoğurt yerim dedim ya
Sus kız ben ne zaman misafir yokken saldırdım hep hakkımı yiyinaltı üstü 5 kiloxuk almışım bak veriyom daha ne misafir yok kurbana kadar
![]()
Annesi yenilemek istediğin yeri kırsın döksünKız çok fena camlara tırmanıyor kapıları yerinden söküyor mutfak dolaplarım sizlere ömür![]()
DevamOff be gelene kadar bir sayfa daha taktınız ne cok konusuyonuz yine![]()
Kaptanım bakma öyle bugün rahatsızdım yemekleri ben yapmayınca böyle olduAfiyet olsun canım![]()