- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 43
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.041
Mayonez dene ben çok yakıştırıyorumTavuk soteye labne yerine süt koyarsam olur mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayonez dene ben çok yakıştırıyorumTavuk soteye labne yerine süt koyarsam olur mu![]()

Mayonez olmasın ya kalorisi az olsunMayonez dene ben çok yakıştırıyorum![]()
Peynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde benceNeler var klasik kahvaltınızda sizin![]()
Ben süt döküyorum krema yerine,köriyle süt güzel olurTavuk soteye labne yerine süt koyarsam olur mu![]()
Menemen klasik kahvaltı heePeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
![]()
Negüzel kahvaltiPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
![]()
KlasikNegüzel kahvalti![]()
Bendede klasik kahvaltı bu degilmi yahuKlasik![]()
Evet bayaaa klasikKlasik![]()
Güzel degilmi kaptan sen ne yapıyor kahvaltıda klasik kahvaltıdaNegüzel kahvalti![]()
Kız bu nasıl klasik kahvaltıPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
![]()
Ee tamam işte peynir zeytin yumurta domates salataEvet bayaaa klasik
Bende klasik deyince peynir,zeytin,yumurta,domates,salatalik
Afiyet olsun guzelGüzel degilmi kaptan sen ne yapıyor kahvaltıda klasik kahvaltıda![]()
Ee tamam işte peynir zeytin yumurta domates salataişte menemende domates biber işte
bide açık ucundan reçel bal pekmez ne varsa
![]()
Afiyet olsun guzel![]()
Bnde öyle sanıyordumEvet bayaaa klasik
Bende klasik deyince peynir,zeytin,yumurta,domates,salatalik

Sen nasıl yapıyım klasik kahvaltının bacımKız bu nasıl klasik kahvaltı![]()
Bnm için değilBendede klasik kahvaltı bu degilmi yahu![]()
Aha yandukBidaha klasik kahvalti yazanın alnını karıslarimu![]()
![]()
![]()