• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yürüyüşteyken kız abur cuburu fazla kaçırmış bende diyorum neden yemek yemiyor,simdi anne karnım dedi sütü icerken dedim tamam geliyor:kusmuk:
Bereket yetistirdim,oh be karnim gecti diyor😒
Geçmiş olsun iyi bari gece rahatsız ederdi erken kurtarmış çocuk

Ay sinir oldum bugün ya 😒 ya bir insan neden aramaz geliyorum diye kızlar camdan bakıp görmese haberim yok
Çok haklısın ne diyimki,yaaa hersey olur 3cocugun var diye biryere cikmaz düşuncesini silmiyor aklindan sanırim,

Bugünkü menüm

Kahvaltı (12:00)
Patatesli omlet
Domates
Salatalık
Dereotu
Peynir
Üzüm

Ara (15:30)
2 diyet kurabiye
Yeşilçay

Akşam (19:00)
Şehriyeli tavuk salata
Ayran

İf beslenme programına geçtim artık 2 ana 1 ara öğün yapacagım
Afiyet olsun canım 🥰

Çok haklısın ne diyimki,yaaa hersey olur 3cocugun var diye biryere cikmaz düşuncesini silmiyor aklindan sanırim,
Ne bileyim anlamadım ki evde de olmayabilirdim. Geçen geldiğin de senden kiraz getirdi bırakıp gitti o gün evde değildim çünkü.

vakit bulunca tantuninin kalorisine baktım bi tantuni yaklaşık 600 kalori 😱😱😱😱 ben hiç bi besin grubunu tamamen kesmiyorum zaten ama 600 kaloriliye pilav üstü döner vs yerdim ,tantuni küçük duruyo hiç bu kadar kalorili olcağını düşünmezdim
Yaaa şöyle bakarsak farzetki eti,yağı,icine herne giriyorsa lavaş vs.hepsini toplarsan yani 600 kaloridir dogrudur🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X